Öltözködjünk

Mit árul el rólad az első randis fehérnemű-választásod?

A klasszikus Bridget Jones-i kérdés: akcióra kész falatnyi tangában, vagy áldásosan takaró nagyibugyiban menjünk a randira? Az első randis fehérnemű-választásunk mögött mélyebb jelentés is húzódhat!

Tanga

Egy egyszerű, dögös tangát választottál az első randira? Egyenes vagy, nem szereted a köntörfalazást, egy randihelyzetben is inkább te kezdeményezel. Nem kötnek a konvenciók, hogy “hogyan” kellene csinálni a dolgokat, magabiztos vagy, ezért úgy teszed a dolgokat, ahogy a legjobbnak látod.

Alakformáló bugyi

Ha az első alkalomra hónaljig érő, minden zsírpárnát elfedő szoros alakformáló bugyiban érkezel, praktikus, analitikus személyiség vagy. Mindent alaposan átgondolsz és megtervezel, szereted, ha a te kezedben van a kontroll, de épp ezért nehezen hagyod, hogy spontán történjenek a dolgok.

Mit árul el rólad az első randis fehérneműválasztásod? 

Magas derekú bugyi

Ez a klasszikus választás azt mutatja, hogy független és erős vagy, de van romantikus oldalad is. Határozott véleményed van mindenről és mindenkiről – ha az első randin nem tetszik partnered, nem mész már el a másodikra!

Bugyi nélkül mész

Egyáltalán nem is veszel bugyit? Merész, szenvedélyes személyiség vagy, akit nem érdekel, mit gondolnak róla mások. Teljesen magabiztos vagy, és van benned játékosság is!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top