10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
16°
Vasárnap
18°
2024.03.28. csütörtök, Gedeon
filter.hu filter.hu

Inspirációra van szükséged? Adunk pár tippet!

Van, aki konkrét elképzelésekkel rendelkezik és ezért tetováltat, de sokan vannak, akikben előbb az igény fogalmazódik meg, de még nem tudják, pontosan mit, milyet szeretnének. Nekik (is) segítünk ezzel a válogatással.

Sokan először nem is gondolnak rá, hogy tetováltassanak magukra, aztán egyszer csak meglátnak egyet, és azt mondják - "Ez kell!", és már indulnak is. Viszont van egy másik jelentős csoport, akikben előbb jelenikmeg maga az igény a tetoválásra, de nem tudják még pontosan, mit, mekkorát, hová és milyen stílusút szeretnének magukra varratni. Természetesen a motiváció is számtalan lehet, de itt most pár olyan példát gyűjtöttünk össze, ami már másokat megihletett, és talán tippet adhat a még bizonytalanoknak.

1. Mini tetkók

Sokan idegenkednek a nagy méretű tetoválásoktól - aztán később jópáran felbátorodnak... -, és inkább valami kicsi, visszafogott, de mégis kedves, látványos, de nem túl hivalkodó, feltűnő, egyedi dolgot szeretnének.

 

2. "Valami állatosat"

Sokan valamilyen állatos tetoválásban gondolkodnak, mert kedvesek, szerethetőek, szépek, és még egy elefánt is elférhet akár kis helyen is. :) 

3. Szöveg

Gyakori tetkó egy idézet, gondoltat, szó vagy név tetováltatása. De a mondanivaló sokszínűsége mellett a helye és stílusa is nagyon különböző lehet.

4. Vízfesték stílus

Egyre elterjedtebb stílus, amikor a tetováló olyan hatást kelt, mintha a vízfestékkel lente a minta a bőrre festve. Kicsit elmosott szélek, természetesen színesek. Nem könnyű egy ilyet valóban szépen megcsinálni, és kis méretűt se nagyon lehet!

5. 3D

A 3D tetoválás során még realisztikusabb képek készülhetnek - ha ez a cél -, szinte életre kelnek a figurák, minták. Érdemes a tetováló kiválasztásánál nem csak azt figyelembe venni, hogy tud-e szépen 3D-ben dolgozni, hanem azt is, hogy miben erősebb. Fekete-fehér vagy színes tetoválásban? Ha mindkettőben, akkor nem várj vele, jelentkezz be! :)

Ha még szeretnél további tetoválásokat nézegetni, válogass például innen: