Szórakozás

Péter Szabó Szilvi már tudja, milyen nemű lesz kisbabája

Az énekesnő a Nagy Duett versenye közben jelentette be, hogy párjával kisbabát várnak. Az egyre fáradékonyabb Péter Szabó Szilvi már akkor elmondta, hogy tervezték a picit, és nagyon boldogok, hogy ilyen gyorsan valóra válik az álmuk. Most pedig arról a pillanatról is mesélt, amikor megtudta, hogy gyermekét hordja a szíve alatt.

Soha életemben nem éreztem még akkora boldogságot, a szívem majd’ kiugrott a helyéről, és elkezdtem zokogni. Elmondhatatlan érzés volt, egyúttal életem legmeghatározóbb pillanata

– mesélte az énekesnő, aki egy tesztnek köszönhetően már azt is tudja, hogy milyen nemű lesz a babája.

Kiderült, hogy kislányt várunk, aki év végén érkezik hozzánk. Amint közeledett az eredményközlés időpontja, már a párom sem volt biztos abban, hogy kisfiú lesz. Anyu is lányra tippelt, a népi hagyományok szerint szintén egyértelmű jelei voltak, hogy kislány lesz

– mondta a büszke kismama, aki névkérdésben egyelőre még nem döntött.

Van egy rakás szempontunk: legyen könnyű becézni, de felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie amiatt, hogy esetleg bugyuta nevet kapott. Nem szeretnénk elcsépelt, nagyon divatos nevet adni, de ami a legfontosabb, az a jelentése – ezeket figyelembe véve döntünk majd.

Péter Szabó Szilvi minden héten elolvassa, hogy a magzat hol tart éppen a fejlődésben. Emellett egy vizsgálatot sem hagyna ki:

„Igyekszem nem túlaggódni a várandósságot, de a kromoszóma-rendellenesség szűrésben biztosra mentem. A kombinált teszt mellett elvégeztettem a PrenaTest-et is, ami pár nap alatt „megerősítette”, hogy a babával minden rendben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik