Gasztro

Mennyei illatok, mennyei ízek: sült almahabos kosárka

Nem véletlenül emlékeznek a nagyszüleink a régi telekre úgy, hogy az egyik a legjobb dolog a sült alma illata volt benne. Az alma és a karamell keveredése a levegőben annyira finom, hogy ezt azóta sem tudta semmi felülmúlni.
Mennyei illatok, mennyei ízek: sült almahabos kosárka

A sült alma frissen finom igazán, amikor még forró, de nem kell bánkódni akkor sem, ha marad egy kevés, sőt direkt ezért a sütiért is érdemes almát sütni!

Ha nincs időnk sütőben sütni az almát, nyugodtan használjuk a mikrót! Ehhez a módszerhez vágjuk negyedekbe az almát, és 800 watton süssük 4 percig. Az illata nem lesz annyira erős, de így is nagyon finom!

Elkészítési ideje: 25 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta
  • 2 szép alma, megsütve
  • 1 ek méz
  • 1 kk őrölt fahéj
  • 1 tojásfehérje
  • 2 ek cukor

Tovább a teljes recepthez >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top