Média

Azurák Csabával pótolja Kálmán Olgát az ATV

Elfogyott a türelme Azurák Csabának és nem vár tovább műsora elindulására a TV2 emblematikus arca – tudta meg a Bors.

A lap információi szerint a műsorvezető előrehaladott tárgyalásokat folytat az ATV-vel, ahol a Hír TV-hez igazoló Kálmán Olga utódja lehet. Az Egyenes beszédet Rónai Egon kapta meg első körben, de Azurák érkezésével fordulhat a kocka.

A 40 éves riportert telefonon érte el a Bors, de nem kívánta kommentálni a bulvárlap értesüléseit.

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója annyit mondott megkeresésükre,

Azurák Csaba jelenleg a TV2 műsorvezetője, és egy másik csatorna munkatársával kapcsolatban nem illik nyilatkozni.

Azurák Csaba éveken át volt a TV2-nél a Tények című hírműsor műsorvezetője, sőt egészen tavaly február végéig ő volt az Andy Vajna kormánybiztos által felvásárolt tévécsatorna hírigazgatója. Azurák április 8-án a Tények stábjából is kikerült, a helyére érkezett az RTL Klub Fókusz című műsorától átcsábított Gönczi Gábor. Azurák azonban mindezek ellenére is lojális maradt a csatornához, hiszen azt ígérték neki, hogy hamarosan új műsort kap. Ennek eredetileg tavaly ősszel kellett volna startolnia, de egészen januárig csúszott. Információink szerint azért, mert a TV2 új stúdiója, ahol a Mokka, a Tények és az Azurák-műsor is készült volna, nem készült el.

Múlt héten a Magyar Idők röpítette fel a Hír TV egyes munkatársaira hivatkozva, hogy a televízió vezetői Azurák Csabát próbálják a csatornához csábítani, de ez kacsának bizonyult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik