Szétdurrant az egykori szépségkirálynő műmelle - Ez maradt utána

Forrás: Instagram/Danielle Llyod -
implantátum szépségkirálynő mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danielle Llyod majdnem belehalt a szépségbe: életveszélyes állapotba került, mikor felrobbant a mellimplantátuma. 

A híres modell életét megkeresítették a műmellei. Majdnem a fiatal szépség életét követelték a megnagyobbított cicik. Mint utólag kiderült, a 33 éves szexi sztárnak hibás implantátumot ültettek be, ami végül fel is robbant a bal mellében.

Danielle Llyod műmelle váratlanul felrobbant: Ez maradt utána Forrás: Instagram/Danielle Llyod

A robbanás következtében egy vérrög indult útnak a modell szervezetében, és félő volt, hogy tüdőembóliát okoz, így azonnali életmentő műtétre volt szükség. A mellről készült képet itt tudod megnézni.

"Utólag azt kívánom, bárcsak vártam volna a műmellekkel, bárcsak lettem volna idősebb, mert akkor már tudtam, hogy semmilyen beavatkozás nem kell ahhoz, hogy az ember szép legyen" - írta meg a DailyMail.

Míg néhány híresség szerint jó döntés a mellplasztika, úgy mások pedig sorra vetetik ki az implanátumokat a testükből.

A bőrkanapén túl: terápiás kezelések a filmvásznonhttp://www.life.hu/drlife/20170117-pszichologiai-kezelesek-a-filmvasznon.htmlMégis milyen problémákkal járnak az emberek pszichológushoz? Mi történik egy ilyen kezelés során? És milyen bonyodalmak adódhatnak a terapeuta és a páciens kapcsolatából? Íme, hat film, amelyek nem csupán kikapcsolnak és szórakoztatnak, hanem mindeközben egy pszichológus munkájába és mindennapjaiba is bepillantást nyerhetsz. Dr. Life--Nem állhat színpadra Törőcsik Mari - Orvosai eltiltottákhttp://www.life.hu/drlife/20170118-nem-allhat-szinpadra-torocsik-mari-kivizsgalasokra-jar.htmlAhogy írtunk is róla, a Nemzeti Színház hírül adta, betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari előadásai. A színésznő azt állítja, jól van, de orvosai tanácsára nem állhat most színpadra. Dr. Life--Az alulműködő pajzsmirigy is okozhat súlygyarapodásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-a-pajzsmirigy-alulmukodese-okozhat-sulygyarapodast.htmlFáradtság, levertség, súlytöbblet, amitől sehogy sem tudsz megszabadulni – ezek mind előjelei lehetnek egy igen komoly megbetegedésnek. Dr. Life--Lang Györgyi uszodába jár: a vízben állni és még járni is tudhttp://www.life.hu/drlife/20170117-lang-gyorgyi-uszni-jar-a-vizben-allni-es-jarni-is-tud.htmlMár majdnem egy évtizede annak, hogy Lang Györgyi kerekesszékbe kényszerült a szklerózis multiplex miatt. Kedvét azonban nem szegte a betegség, így is igyekszik úgy élni, mint azelőtt. Úszni is jár, ugyanis a vízben könnyen mozog. Dr. LifeOrigoBorzalmas videó: így tört ketté egy súlyemelő gerincehttp://www.life.hu/drlife/20170117-sulyemelo-gerince-tort-kette-felvetel-keszult-a-balesetrol.htmlBorzalmas videó kering a neten: a felvételen az a pillanat látható, ahogy egy súlyemelő nem bírja a terhet, és összecsuklik. A videó mellé egy fotó is került arról, hogy a gerince tulajdonképpen kettétört a súly alatt. Dr. LifeAFPA fiatal lány autoimmun beteg, és még napfényre sem mehet http://www.life.hu/drlife/20170117-napallergiaval-is-kuzd-a-rakos-fiatal-no.htmlNem csak autoimmun betegséggel, hanem még a napfény ellen is küzd a fiatal lány. Ezek külön-külön is borzalmasak, ám együtt elképesztően nehézzé teszik a fiatal nő életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.