Szépüljünk

20 tipp, milyen körmöt csináltass Valentin-napra

Alig egy hónap és itt a szerelmesek naaagy napja! Ideje hát időpontot foglalni körmösünköz, ha azt szeretnénk, hogy manikűrünk is passzoljon a jeles alkalomhoz.

Vagy kezdjük el sürgősen gyakorolni, hogyan lehet miniszívecskéket formázni körömlakkból, hiszen ez a minta szinte elengedhetetlen tartozéka egy ízig-végig szerelmetes manikűrnek.

És a piros szín, illetve a rózsaszín, hiszen ők ketten veszik át az uralmat körömlakkországban, ha Valentin-nap közeledik. Persze nyugodtan bővíthetjük a színpalettát, a fehér-szürke vonal nagyon kedvelt e téren, de ne feledkezzünk meg a csillámokról sem!

Vannak cuki megoldások arra az esetre is, ha egy picit elszakadnánk a klasszikus vonaltól. Szívecske helyett jöhet egy cuppanós száj, tetkó hatású felirat, vagy maga Ámor nyila. A színekben sem kell körmünk szakadtáig ragaszkodni a pirosas árnyalatokhoz. Gyakorlatilag bármilyen alapszínt fel lehet dobni a témának megfelelően, legyen az szürke, fehér vagy épp fekete.

 Az ötlettár a Krémmánia Magazin oldalán vár »

20 tipp, milyen körmöt csináltass Valentin napra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top