Előfizetői tartalom

Be sem iktatták, máris kínos ügybe keveredett Trump egyik minisztere

Portfolio
Donald Trump kereskedelmi minisztere, a milliárdos Wilbur Ross nagy amerikai munkahelyvédő hírében áll, a leendő elnökkel egyetértenek abban, hogy meg kell szüntetni az Egyesült Államokat hátrányosan érintő "igazságtalan kereskedelmi gyakorlatot". Most azonban elég kellemetlen helyzetbe került, miután a Reuters kiderítette, hogy 2004 óta az érdekeltségébe tartozó cégek mintegy 2700 amerikai munkahelyet telepítettek külföldre, köztük Mexikóba és Indiába.

Péntektől hivatalosan is Donald Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke, ezzel párhuzamosan pedig az új miniszterek is beiktatásra kerülnek, köztük Wilbur Ross, aki a kereskedelmi miniszteri tisztséget tölti majd be. A milliárdos befektetőről tudni lehet, hogy egyetért Trump külkereskedelmi álláspontjával, miszerint törekedni kell az amerikai munkahelyek védelmére,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés