Szórakozás

Hetekig távol lesz a családjától Istenes Bence

A műsorvezető fontos családi eseményekről marad le a közeljövőben, de úgy érzi, Csobot Adéllal való kapcsolata ezt kis kibírja. Az RTL Klub újraindítja ugyanis a Survivor című túlélőreality-t, aminek Istenes Bence lesz a műsorvezetője; de ez nem kevés kompromisszummal jár a kisgyerekes család részéről.

“Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az “egyik szemem sír, a másik nevet” kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal. Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja. Szerencsére jól megvagyunk, annyira kerek az egész, hogy hihetetlen. Egy ilyen lehetőséget pedig nem lehet kihagyni” – véli a tévés, aki a Blikknek azt is elárulta, előre fél attól, hogy nem lesz ott kisfia nagy pillanatainál.

A legszívbemarkolóbb számomra, hogy az egyéves születésnapján nem leszek itt. Nátán most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amiket nagyon sajnálok. Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik