Egyéb kategória

Ilyen viccesen reagált Katalin hercegné Vilmos kijelentésére

Mivel mindig tökéletesen kell kinézniük és viselkedniük, ráadásul egy igazi palotában laknak, néha elfelejtjük, hogy a királyi család tagjai is éppolyan hétköznapi emberek, mint bárki más. Katalin hercegné most bebizonyította, hogy Vilmossal ők is olyanok, mint a többi házaspár, és van, hogy viccesen beszólnak egymásnak.

vous - 2017.01.19.
Ilyen viccesen reagált Katalin hercegné Vilmos kijelentésére

Katalin hercegné igazi stílusikonként tündököl minden alkalommal, ha megjelenik a kamerák előtt. De nemcsak szépségtippjeit imádjuk annyira, hanem például a legmenőbb idézeteiért vagy a gyerekeiről készített szuper fotóiért is odavagyunk. Apropó, azt tudtátok, hogy emiatt hatalmas elismerést is kapott?

A hercegné pedig most azt is megmutatta, Vilmossal ők is gyakran szólnak be egymásnak – persze csak a viccelődés szintjén. A Her szerint a páros Harryvel együtt jelent meg egy rendezvényen, ahol a 2017-es londoni maraton terveit beszélték meg a szervezőkkel. Egy újságírónak, Sam Fletchernek aztán elárulta Vilmos herceg, hogy már tervben van neki, hogy hamarosan lefutja a maratont. És hogy mit reagált erre a kijelentésre Katalin?

„Én azt majd hiszem, ha látom.”

Objektum doboz

Azért kíváncsiak vagyunk, vajon Vilmos tényleg belevág-e a maratonba, vagy Katalinnak lesz igaza.

Ajánlott cikkek