Berki Krisztián az évezred esküvőjét tervezi: A showbusiness része!

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kezét néhány hónappal ezelőtt kérte meg kedvese, Berki Krisztián. Bár az Édes élet kamerái előtt zajlott az esemény, a helyszínen mégis csak a szűk baráti és családi kör volt jelen. Az esküvő ezzel ellentétben sokkal nagyobb lesz, a reality sztár szerint az évezder esküvőjére kerül sor a nyáron.

A pár megismerkedésük körülményeiről és kalandos kapcsolatukról is mesélt Orosz Barbara műsorában, valamint elárulták esküvőjük nem mindennapi részleteit is. Bár a menyasszony egy meghitt, visszafogott esküvőre vágyik, a vőlegény ezzel szemben az évezred esküvőjére készül.

Berki szeretné, ha a nagy nap óriási port kavarna, sőt tekintve, hogy mindenki meghívást kap, azaz az egész ország jelen lehet, ha akar, így egy hatalmas koncerttel egybekötött megmozdulásról lesz szó, ahová rengeteg sztárt fog meghívni.

Mint mindenből, ebből is pénzt akar csinálni a celeb, szerinte az esküvőjük a showbusiness része.

Úgy tűnik sok beleszólása nincs ebbe Pamelának, aki ezzel szemben mindig meghitt, családias menyegzőről álmodozott kislánykora óta.

Dzsudzsák Balázs húszezresekkel tömte meg a mulatós Dögös Robithttp://www.life.hu/sztarok/20170123-dzsudzsak-balazs-huszezreseket-adott-a-mulatos-dogos-robinak.htmlAzt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatós sztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját. TV + Sztárok--Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvététhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-geszti-peter-is-kifejezte-reszvetet-a-veronai-buszbaleset-miatt.htmlBorzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzandi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt: az Agua énekesnőjével pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szandi-kozos-fotot-posztolt-az-agua-enekesnojevel.htmlIgazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője. TV + Sztárok--Sarka Kata egy napra eltűnik a Facebookrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-sarka-kata-egy-napig-nem-lesz-facebookon.htmlAz állandó online jelenlét hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért Sarka Kata úgy döntött, egy időre kivonul az online térből, hogy az offline életére koncentráljon. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.