Újabb díjat kapott Nemes Jeles László

Fotó: Polyák Attila - Origo -
díj Nemes Jeles László Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes Jeles László filmje, a Saul fia számos elképesztő díjat zsebelt be a 2016-os évben, ám úgy tűnik, ez a sikerszéria az új évben sem szűnik meg: a Londoni Kritikusok Körének díjátadóján a legjobb rendezés díját is megkapta. 

Vasárnap este osztották ki a Londoni Kritikusok Körének díjait a My Fair Hotelben. Ez az esemény abszolút szakmai, ugyanis egy 140 tagú filmes társaság döntött arról, ki kapja az elismeréseket.

Nemes Jeles László Londonban is győzött Fotó: Polyák Attila - Origo

A rangos gálát idén 37. alkalommal rendezték meg,

Nemes Jeles László kapta a legjobb rendező díját,

a Saul fia című holokausztdrámáért. A sikeres magyar rendező nem kisebb neveket utasított maga mögé, mint az Oscar-díjas Damien Chazelle, Barry Jenkins vagy Kenneth Lonergan.

A Saul fia a legjobb külföldi film kategóriában is jelölve volt, ám azt végül a Toni Erdmann című német vígjáték kapta meg.

A díjátadó abszolút favoritja az idei Golden Globe-on is tartoló Kaliforniai álom lett, szinte minden jelölést elhozott a londoni gáláról is – írja az Inforádió.hu.

Történelmi pillanat! Oscar-díjat nyert a Saul fia

A kitartóak hétfő hajnalban élőben is végignézhették, ahogyan 34 év után végre újra aranyszobrocskát vehetett át egy magyar csapat.

Horror! Szellemjárás volt egy kislány otthonában - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170112-szellem-zavarta-meg-a-kislanyt.htmlMostanában egyre többször láthatunk a világhálón szellemek jelenlétét bizonygató videókat. Hol autó tetején utazó holt alakot vélnek felfedezni, hol pedig egy kórház folyosóján ragadt kóbor lelket videóznak le az szemtanúk. Ezúttal egy kislány játékát zavarta meg egy démoni tevékenység... NewsOrigoForrnak az indulatok A Dal háza táján! Megszólalt az MTVA is az ügybenhttp://www.life.hu/news/20170106-mtva-megszolalt-indulatok-a-dalban.htmlKizárták Szabyestet A Dal című versenyből, mire az énekes a Life.hu kamerái előtt indulatosan bírálta a produkció készítőit. A csatorna most hivatalosan is állást foglalt. NewsOrigoKötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták kihttp://www.life.hu/news/20170105-brutalis-gyilkossag-kikotozos-szex.htmlKikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. News--Földrengés rázta meg Romániáthttp://www.life.hu/news/20161228-foldrenges-tortent-romaniaban.htmlMintegy húsz másodperces, közepes erejű földrengés sújtotta ma reggel Romániát. NewsÍgy reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--A héten beköszöntött az igazi tél havazássalhttp://www.life.hu/news/20161128-havazni-fog-a-heten-az-elorejelzesek-szerint.htmlNovembr végével elékrezett az igazi tél is. Mínuszok, havazás és zimankó várható erre a hétre. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.