Sztárok

Gáspár Laci Dubajban csajozik

A háromgyerekes apuka Dubajig utazott, és erős nyaralásba kezdett. Gáspár Laci csajozik, iszik, és persze sütteti a hasát.

Két éve nem volt sehol kettesben a párjával, az őszt pedig kegyetlen tempóban dolgozta végig Gáspár Laci, ugyanis a fellépések mellett zsűrizett egy kanyart az X-Faktorban és a Playback Párbaj műsorvezetőjeként is próbált helytállni. Az énekes elfáradt, eljött a pihenés ideje, a célország Dubaj lett, a társaság pedig Gáspár harmadik gyermekének édesanyja, Niki. Mutatjuk, hogy mi történt a magyar lányokról is híres országban: 

Laci pózolt egy (innen nézve) üveg vodkával, ehhez a képhez egy követője odabiggyesztette, hogy “de rajZ vagy, Laci”, amit nyilván úgy értett, hogy “RAJ”.

#jujj #24karatgold

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

Alább Laci a felhőkarcolók árnyékában fonja össze a karját, egy követője megjegyzi: “Na menjé magadnak haza more”.

#dubajozási ???? #luckygaspar #gasparlaciofficial

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

Laci egy üveg sörrel ad hálát az Úrnak: “Ezt úgy sem hiszem el,hogy januárban iszom a sört a tengerparton! ☀️☺ Még sosem voltam nyaralni a télből a nyárba! Hatalmas élmény! Hálás vagyok ezért is Istennek!”

És hát a csajozás, már ahogy a maga módján viccet csinál belőle: “Sosem gondoltam volna,hogy Dubajban fogok csajozni!”

Sosem gondoltam volna,hogy Dubajban fogok csajozni! ❤❤❤#életemszerelme

Gáspár Laci (@gasparlaci) által közzétett fénykép,

Laci és Niki két éve nem nyaraltak kettesben, nyilván rájuk fért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top