Tökmagolajos-almás saláta: 10 perces csodavacsora

Ezt a salátát először az egyik barátnőmnél ettem, azóta előszeretettel készítem otthon. Nagyon jó halak, húsok mellé köretként, de én sokszor eszem csak úgy magában is ebédre. Aki szereti a tökmagolajat, az imádni fogja. Nagy előnye még, hogy 10 perc alatt el is készül.

Miklós Glória - gasztroblogger

A sport gyerekkorom óta fontos része az életemnek, ám ahhoz hogy megfelelően karbantartsuk a testünket elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás. Régóta törekszem rá, hogy feldolgozott élelmiszerektől - glutén- finomított cukor- és tejmentesen étkezzem. Sok receptet kipróbáltam már, ide gyűjtöm a kedvenceimet. Nézd meg őket te is!

Tökmagolajos-almás saláta

Hozzávalók (2 főre)

  • 1 csomag madársaláta
  • 1 alma
  • 20 dkg gouda sajt (vagy bármilyen ízlés szerint)
  • 1 marék pirított tökmag
  • tökmagolaj

Elkészítés

Az almát és a sajtot kockákra vágjuk, a tökmagot lepirítjuk és az egészet összekeverjük. Ízlés szerint megsózzuk, meglocsoljuk tökmagolajjal és már ehetjük is.

Ha tetszett a recept és érdekelnek a továbbiak kövess Facebookon, Instagramon és YouTubeon.

Lassan érkezik a tavasz, ebben az átmeneti időszakban azonban könnyebb megfázni is. Ha a gyógyszerek helyett természetes módon gyógyulnál, akkor a gyömbéres sütőtökkrémlevest ki kell próbálnod! Kattints a következő oldalra, és nézd meg a receptet!

Leadfotó, fotó: Miklós Glória

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.