Tökmagolajos-almás saláta: 10 perces csodavacsora
Ezt a salátát először az egyik barátnőmnél ettem, azóta előszeretettel készítem otthon. Nagyon jó halak, húsok mellé köretként, de én sokszor eszem csak úgy magában is ebédre. Aki szereti a tökmagolajat, az imádni fogja. Nagy előnye még, hogy 10 perc alatt el is készül.
Miklós Glória - gasztroblogger
A sport gyerekkorom óta fontos része az életemnek, ám ahhoz hogy megfelelően karbantartsuk a testünket elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás. Régóta törekszem rá, hogy feldolgozott élelmiszerektől - glutén- finomított cukor- és tejmentesen étkezzem. Sok receptet kipróbáltam már, ide gyűjtöm a kedvenceimet. Nézd meg őket te is!
Tökmagolajos-almás saláta
Hozzávalók (2 főre)
- 1 csomag madársaláta
- 1 alma
- 20 dkg gouda sajt (vagy bármilyen ízlés szerint)
- 1 marék pirított tökmag
- tökmagolaj
- só
Elkészítés
Az almát és a sajtot kockákra vágjuk, a tökmagot lepirítjuk és az egészet összekeverjük. Ízlés szerint megsózzuk, meglocsoljuk tökmagolajjal és már ehetjük is.
Ha tetszett a recept és érdekelnek a továbbiak kövess Facebookon, Instagramon és YouTubeon.
Lassan érkezik a tavasz, ebben az átmeneti időszakban azonban könnyebb megfázni is. Ha a gyógyszerek helyett természetes módon gyógyulnál, akkor a gyömbéres sütőtökkrémlevest ki kell próbálnod! Kattints a következő oldalra, és nézd meg a receptet!