Egyéb kategória

Rohanós napok menüje: egészséges útravaló csemegék

A szaladós, pörgős napok egyik legnagyobb kihívása, hogy egészséges és finom ételhez jussunk. Sajnos a legtöbb iskolai menza és munkahelyi büfé elég ötlettelen kínálattal rendelkezik, így jobb, ha viszünk magunkkal egy kis útravalót. Összegyűjtöttünk néhány egyszerűen kivitelezhető, könnyen szállítható egészséges ötletet.

vous - 2017.02.20.
Rohanós napok menüje: egészséges útravaló csemegék

Egy kifli és egy kefir minden kisboltban beszerezhető, és olykor jó megoldás is, de akinek fontos a tudatos táplálkozás, az egészséges életmód, annak íme pár tipp.

Üveges zabkása vagy müzli

Kedvenc reggeli zabkásánkat dupla adagban készítve, a felét befőttesüvegbe kanalazva, egy kis gyümölccsel vagy aszalvánnyal, magokkal megszórva már vihetjük is magunkkal, bármikor előkapható és elkanalazható!

Ugyanígy egy adag müzlit is készíthetünk, csak jót tesz neki az állás, felpuhulnak a magok.

Forrás:
Depositphotos
pizza sajt étel

A papírdobozos csak alapnak jó – így turbózzátok fel a fagyasztott pizzát!

Pizzát készen rendelni a legegyszerűbb, de valójában elég drága mulatság, ha gyakorta tesszük. Abban az esetben, ha gyors megoldásra van szükségünk, ideálisabb a fagyasztott pizza, amit otthon könnyedén gazdagíthatunk, feljavíthatunk.

A cikk ITT folytatódik!

 Szendvics helyett

A puffasztott rizsből vagy más gabonából készült különféle kenyérpótló szeletek pillekönnyűek, nem romlanak, egészségesek és laktatnak, főleg, ha egy dobozkában csomagolunk hozzá egy kis sajtot, főtt tojást vagy pár szem koktélparadicsomot.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek