Trend

Minden lány álma: itt a hajfesték, ami hőmérséklettől függően változtatja a színét

Reggel a lakásban a hajatok még barna. Aztán kiléptek az utcára, elindultok melóba, és a villamoson már vörös. Nem, ez nem a Photopshopnak köszönhető, hanem egy vadiúj technológiának, ami képes megváltoztatni a hajszíneteket. Mutatjuk, hogyan!

vous - 2017.02.20.
Minden lány álma: itt a hajfesték, ami hőmérséklettől függően változtatja a színét

Mennyivel egyszerűbb volt a Sims játék világában, amikor a karakterünket csak odaállítottuk a tükörhöz, és bármikor megváltoztathattuk a hajszínünket. Egyetlen kattintással. Biztosan nektek is megfordult már a fejetekben, mennyire hasznos lenne ez a való életben is; így nem kéne minden alkalommal időpontot kérni a fodrászunkhoz. Nos, akkor most figyeljetek, mert a The Unseen olyan dolgot mutatott be, amitől elakadt a lélegzetünk is!

Egy olyan hajfestékkel álltak elő ugyanis, ami egyszerűen elmondva megváltoztatja a haj színét az időjárási körülményektől függően. Vagyis bent a lakásban még feketék a fürtjeitek, aztán kimentek az utcára, és a hidegebb levegő miatt már vörösben pompázik a frizurátok! Nem vicc, nem átverés, ez teljesen komoly.

Objektum doboz

Lauren Bowker a Dazed magazinnak mesélt erről a hihetetlen találmányról:

„Amikor hő éri a pigmenteket, vagy hideg levegő, az megváltoztatja a kémiai kötődést, és ezáltal más hajszínt ad, szóval lényegében olyan ez, mint egy kémiai reakció.”

Objektum doboz

Objektum doboz

A FIRE nevezetű hajfesték most, a londoni divathéten debütál először, de mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a fotókra! És persze a válasz a kérdésre, ami most mindenki fejében ott van: a weboldal információi szerint ez a festék közepesen tartós, tehát néhány mosás után kifakul belőle ez a színváltoztató hatás. Még boltokban nem kapható, de már tervben van a dolog.

Ki az, aki szívesen kipróbálná a festéket?

Ajánlott cikkek