Angelina Jolie-t senki sem szereti Hollywoodban

Forrás: AFP/Jim Ruymen -
Brad Pitt Hollywood Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás kirobbantása óta Angelina Jolie azon dolgozik, hogy Brad Pittet rossz színben tüntesse fel. Ugyan nem adta nevét a lejáratáshoz, mindenki tudja, hogy ez a célja. Hiába ügyködött azonban, nem jött össze neki: Brad Pitt Golden Globe-os megjelenése óta világos, hogy a szakma a színész mellett áll. 

Angelina Jolie jobban tette volna, ha csendben zárja le a kapcsolatát, de nem így történt. A nyilvánosság előtt illette különböző vádakkal a férjét, például azzal, hogy bántalmazza a gyermekeit. Ezek egyike sem bizonyult igaznak, Brad Pitt mégsem találkozhat csemetéivel akkor, amikor akar. És míg a színésznő lejáratta volt férjét, Brad mindenben próbált együttműködni a hatóságokkal, és csendben tűrte exe vádjait.

Angelina Jolie-t sosem szerették, most még kevésbé Forrás: AFP/Jim Ruymen

A nyilvánosság előtt sem jelent meg sokáig, egészen a Golden Globe-ig. A legnagyobb meglepetésre álló ovációval fogadták a színészt, ami egyértelműen azt bizonyítja, Angelina Jolie hiába követett el mindent, nem sikerült Brad Pitt ellen hangolnia sem a szakmát, sem a közvéleményt. Nem számít, hogy a színésznő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, nem számít, hogy jótékonykodik, és mindenkit örökbe fogad, a válási hercehurca óta mindenki utálja Hollywoodban.

Sőt, igazából eddig is csak azért tűrték meg őt, mert Brad Pitt felesége volt.

Angelina Jolie ezért most azon dolgozik, hogy megváltoztassa a róla kialakult képet, de sok mindent nem tud felmutatni, csak azt, amit eddig: jótékonykodás. Ami szép is, de látva, hogyan bánt és bánik ma is a férjével, akit viszont tisztelet övez, ez nem sokat ér. És persze a múltját sem tudja eltörölni, hiszen sokan máig nem bocsátották meg neki, hogy elvette Jennifer Annistontól Bradet – írja a Page Six.

Demcsák Zsuzsa szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-demcsak-zsuzsa-szerelmet-akar.htmlDemcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelmre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már... TV + Sztárok--Szabó Zsófi férjével szerepelt az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-szabo-zsofi-es-ferje-ujra-egy-musorban.htmlSzabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában. TV + Sztárok--Majkának egyéjszakás kalandot ajánlottak Az 50 milliós játszmábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-majkanak-egyejszakas-kalandot-ajanlottak.htmlKét nagyszájú versenyzővel akadt dolga Majkának a legutóbbi 50 milliós játszmában. Sikerült nagyon zavarba hozniuk a sokat látott műsorvezetőt, ugyanis egyéjszakás kalandot ajánlottak fel neki élő adásban. TV + SztárokOrigoKelemen Annával reklámoz potencianövelőt Koncz Gábor http://www.life.hu/sztarok/20170222-potencianovelot-reklamoz-koncz-gabor-es-kelemen-anna.htmlKelemen Anna a Facebook-oldalán tett közzé egy különös fotót, amin Koncz Gábor Kossuth-díjas művésszel látható. Kiderült, hogy nem csak egy véletlen találkozásról van szó: egy reklámban fognak együtt szerepelni, ráadásul egy potencianövelőében. TV + SztárokOrigoKényszerből vette el Dianát Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170222-kenyszerbol-vette-el-diana-hercegnot-karoly-herceg.htmlKároly herceg könyvben vallott arról, hogy apja nyomására vette feleségül Dianát. TV + SztárokOrigoTeréz körúti robbantás: nem tudni, P. Lászlónak mi volt az indítékahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-nem-tudni-mier-robbantott-aterez-koruton-p-laszlo.htmlHiába tett részletes beismerő vallomást az eddigi gyanúsított P. László, az nem derült ki, hogy miért követte el a bűncselekményt. Nem világos, mi vette rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.