Trend

Attól, mert nem 32-es a méreted, még lehetsz csinos


Mutatok nektek egy igazi #curvy Insta-lányt, aki megrögzötten imádja a testét és vele együtt azt, aki. Nem akar megváltozni, szereti az életét, és elfogadja magát olyannak, amilyen. De ha már a duci lányoknál tartunk: van néhány öltözködési tanácsunk a számotokra.

vous - 2015.08.22.
Attól, mert nem 32-es a méreted, még lehetsz csinos


Összeszedtem öt divattippet, amit érdemes megfogadnotok. Ami viszont ennél is fontosabb: merjétek hordani azt, amit szerettek, és ne azzal foglalkozzatok, ki mit gondol rólatok, vagy hogy mások szerint mi illik és mi nem hozzátok. Legyetek önmagatok, és szeressétek, fogadjátok el a testeteket! Akkor is, ha nem 32-es a nadrágméretetek.

Rövidnadrág: igen vagy nem?

Persze hogy igen! Miért ne vehetnétek fel? Miért ne érezhetnétek jól magatokat benne? Sőt, ha a dereka még magasabb is, sokkal jobban fog állni rajtatok.

Csíkos vagy nem csíkos?

Azt már mindenki tudja, hogy a vízszintesen csíkozott ruhák bizony teltebbnek mutatják viselőjüket, mint amilyen valójában. Ezért inkább a függőlegesen csíkos felsőket, nadrágokat válasszátok, amik még karcsúbbá is tehetnek. Ha ragaszkodtok a keresztben csíkos darabokhoz, akkor sem nyúltok feltétlenül mellé: olyat keressetek, ami nem testhezálló, és laza csíkozású.

Objektum doboz

Kerüljétek a fényes anyagokat!

A túlságosan fényes anyagú ruhák optikailag nagyobbnak mutatják a testet, óvatosan kell velük bánni.

Objektum doboz

A bőrszerkó viszont mindig menő, szóval egy bőrhatású nadrág vagy kiskabát okosan kombinálva bőven belefér egy bevállalós szettbe a hűvösebb, őszi napokra.

Objektum doboz

A nadrág para


Nyugi, nem kell kétségbeesni és bebeszélni magatoknak, hogy nektek aztán semmilyen nadrág nem áll jól. A ducik nadrágviselésének van egy titka: ahol vékonyítani szeretnél a lábaidon, ott sötétebb árnyalatú legyen a nadrág. Ahol pedig szélesíteni akarod őket, világosabb színek legyenek. Így lesz egyensúlyban a két szín egymással. Ugye, hogy nem olyan nehéz?

Objektum doboz

A ruha para


Attól, mert kicsit erősebb alkattal áldott meg titeket az élet, még senki nem mondta, hogy nem villanthattok lábakat, combokat, karokat! Egy színben hozzátok illő és fazonban jól illeszkedő ruha durván dögös tud lenni a telt lányokon is. Ha pedig nem vagytok biztosak a dolgotokban, kérjétek egy eladó segítségét. Külső szemmel nézve biztos, hogy tudnak majd tippeket adni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Szóval, lányok, az a helyzet, hogy igazából bármit felvehettek, amit a vékony lányok is. De mielőtt óriási vásárlásba kezdenétek, azért mérjétek fel, mi az, amiben jól érzitek magatokat. Biztos ti is tudjátok, milyen, amikor egész nap rosszul érzitek magatokat a reggel felkapott ruhátokban. Ha nincs meg a belső magabiztosság, oda a kisugárzás is, legyen szó XS vagy XL méretről. 

Less el még több tippet a @dolcecurvy Instagram-oldaláról!

Ajánlott cikkek