Anger Zsolt egy filmben szerepel Jennifer Lawrence-szel

Forrás: Huang Shengchun / Imagine China -
Jennifer Lawrence Anger Zsolt Red Sparrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hollywoodi sztár forgat hazánkban már egy ideje: Jennifer Lawrence. A színésznő a Red Sparrow című kémfilmben játszik, egy magyar színészt pedig az a szerencse ért, hogy vele együtt szerepelhet. Anger Zsolt szerint Jennifer Lawrence "hibátlan".

Jennifer Lawrence egy ideje már Magyarországon forgat, nem is egy étteremben lehetett már találkozni a sztárral. A többi között feltűnt Jamie Oliver olasz éttermében, de azt is láthattuk, hogyan fedezi fel az Oscar-díjas színésznő a fővárost. Jennifer Lawrence egy kémfilmet forgat nálunk, a Red Sparrowt, ahol egy csinos ügynököt alakít, aki a csábítás művészetét használja fegyverként.

Anger Zsolt közelről is láthatta Jennifer Lawrence-t Forrás: Huang Shengchun / Imagine China

A filmben a színésznő mellett szerepel még Jeremy Irons és Joel Edgerton is, valamint több magyar színész. Közülük egynek olyan szerencséje van, hogy még közös jelenetet is forgatott Jennifer Lawrence-szel. A mázlista magyar híresség nem más, mint Anger Zsolt, aki a Facebook-oldalán adta hírül, hogy már túl vannak a közös szereplésen. A színész sok mindent nem árult el a kommentelők kérdésére, csak annyit, hogy a színésznő hibátlan!

Drotár Adrienn, a hajdúszoboszlói politikusnő nem vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170222-drotar-adrienn-megis-visszater-a-politikahoz.htmlDotár Adriennt egy stúdióbeszélgetés repítette a csúcsra, ami miatt rengeteg negatívumot kapott. Akkor eldöntötte, hogy befejezi a politizálást, most mégis visszatért, hiszen "a terveit saját magától akarja megmutatni". TV + Sztárok--Rasszisták köszörülték a nyelvüket Jamie Foxxonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-jamie-foxx-rasszista-beszolasok-aldozata-lett.htmlJamie Foxx nem várt sértegetésben részesült egy nyilvános helyen, de a színész nem hagyta magát. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szerelemre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-demcsak-zsuzsa-szerelmet-akar.htmlDemcsák Zsuzsa régóta áhítozik egy nagy szerelemre. Úgy tűnik, nem sokáig kell várnia már... TV + Sztárok--Angelina Jolie-t senki sem szereti Hollywoodbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-angelina-jolie-t-senki-nem-szereti-hollywoodban.htmlA válás kirobbantása óta Angelina Jolie azon dolgozik, hogy Brad Pittet rossz színben tüntesse fel. Ugyan nem adta nevét a lejáratáshoz, mindenki tudja, hogy ez a célja. Hiába ügyködött azonban, nem jött össze neki: Brad Pitt Golden Globe-os megjelenése óta világos, hogy a szakma a színész mellett áll. TV + Sztárok--Szabó Zsófi férjével szerepelt az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-szabo-zsofi-es-ferje-ujra-egy-musorban.htmlSzabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában. TV + Sztárok--Majkának egyéjszakás kalandot ajánlottak Az 50 milliós játszmábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-majkanak-egyejszakas-kalandot-ajanlottak.htmlKét nagyszájú versenyzővel akadt dolga Majkának a legutóbbi 50 milliós játszmában. Sikerült nagyon zavarba hozniuk a sokat látott műsorvezetőt, ugyanis egyéjszakás kalandot ajánlottak fel neki élő adásban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.