Akinek van szexbabája, az tudja, akinek meg nincs csak sejti, milyen melós lehet az élettelen nőnek saját személyiséget kitalálni. Mert, ahogy azt egy kínai úriember példájából is tudjuk, a guminő, akkor az igazi, ha élő emberként lehet hozzá viszonyulni.

Úgy tűnik, most lehet örülni, a jövőben már nem kell teljesen üresfejű szexbábukkal elütni az időt, egy amerikai cég ugyanis azon dolgozik, hogy még idén elkészüljön az alkalmazásuk, ami személyiséget ad a szilikonbábuknak. A vállalat egyébként nem más, mint a RealDoll, a világ legsikeresebb műnő gyártója, tehát nem kell messzire menniük a teszteléshez szükséges gumialanyokért.

Matt Mullen a cég vezérigazgatója a Digital Trendsnek beszélt a nagy tervekről, amiből kiderült, a szexbabákhoz adott mesterséges intelligenciával lehet majd beszélgetni, ami ez alapján megismeri a tulajdonost és még ideálisabb partner lehet számára.

Tisztára mint a nem mesterséges életben!

A szexbabások egyébként egy appon keresztül kérhetik majd a személyiséget, amiért havi 16 fontot (kb. 5800 forint) kell fizetniük. Persze csak az után, hogy megvásárolták az erre alkalmas, több millió forint értékű guminőt.