Aktuális

Ez történik ma, Stohl András szülinapján

Budapesten csütörtökön reggel 06:39-kor kel fel a nap, és 17:17-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 23.

Ezen a napon:

1903-ban az Amerikai Egyesült Államok kormánya örökös bérleti szerződést köt a Guantánamo-öbölbeli katonai támaszpont használatáról Tomás Estrada Palmával, Kuba első elnökével. 1967-ben Stohl András születésnapja. 1997-ben skót tudósok bemutatják a sajtónak Dollyt, az első sikeresen klónozott emlőst. Tűz keletkezik a Miren, amit a jelen lévő űrhajósok másfél perc alatt eloltanak.

Ez történik ma, Stohl András szülinapján

A nap mottója:

“Egy idegen kultúrában az ember gyorsan visszafejlődik a gyermekkor függőségi állapotába.”

Nigel Barley

Névnap:

Február 23-a Alfréd, Alfréda, Antigon, Balambér, Fáta, Hasszán, Kardos, Lázár, Lázó, Pető, Polikárp, Szemere, Szirén napja.

Február 23-án született:

Hunyadi (Corvin) Mátyás, Erich Kästner író, Jiři Menzel filmrendező, Stohl András színész, Kasza Tibor énekes

Időjárás:

Csütörtökön felhős idő várható, északon–északkeleten jelentéktelen esővel. Délnyugaton és északkeleten előfordulhatnak viharos széllökések. Délután 10-16 fok várható. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Úgy értem, túl sok olyan otthoni teendőd van, amelyeket el akarsz végezni, és amelyekről azt gondolod, hogy ezeket neked mindenképp meg kell tenned”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top