Ő a vaginasuttogó, aki minden nő nemi szervét helyrehozza

Forrás: Dreamstime -
női nemi szervek plasztika vaginasuttogó sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Amir Marashi, a New York-i sztársebész és nőgyógyász minden idejét azzal tölti, hogy tökéletes vaginákat alkosson a pácienseinek.

Dr. Marashi már több mint 400 vaginaplasztikát végzett el pályafutása során. A "vaginasuttogóként" elhíresült sebészről azt tartják, hogy bármilyen női nemi szerv szépséghibáját képes helyrehozni. Amerikában egyre nagyobb az igény az ilyen beavatkozásokra, a nők követik a hírességek példáját, akik közül sokan "dizájnervaginát" csináltatnak maguknak. 2013-ban 5000 ilyen műtétet végeztek el évente, 2015-ben már 9000 nő döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

Dr. Marashi szerint két ok van, amiért valaki a vaginaplasztika mellett dönt: egyesek a nemi szervük méretével, formájával vagy a színével nem elégedettek, mások pedig intenzívebb orgazmusra vágynak, vagy szülés utáni helyreállító műtétre jelentkeznek. Egy azonban közös mindenkiben: jobban szeretnék érezni magukat.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.