Egészség

10 “fogyásról” készült képpár, ami megmutatja, mennyi múlik a jó szögön

A netet már elárasztják a csodás fogyást bemutató előtte-utána képpárok, de ezek a képek bebizonyítják, hogy senki nem nézhet ki úgy mindig, mint egy tökéletes testű fitneszedző.

A szálkásra formált, lapos hasú testek láttán könnyedén úgy érezhetjük, hogy nekünk is bele kell vágni a kemény diétába és edzésbe. Ezzel önmagában (a megfelelő keretek között, persze) még nincs is baj, a probléma ott kezdődik, amikor leülve szomorúan látjuk, hogy laposnak hitt hasunk megint hurkákba rendeződik. Akkor most még mindig nem fogytunk eleget?

Ezek a képek megmutatják, mennyi múlik egy jó szögön! Senki nem lehet MINDIG tökéletes alakú fitneszistennő – van, hogy az ember fel van puffadva, éppen nem feszít, vagy ne adj’ isten előrehajol vagy leül, és olyankor a teste engedelmeskedik a gravitációnak meg a hajlásnak. Ezek a képek nem az “előtte-utána” nagy fogyásról szólnak, hanem arról, mennyire látványos a különbség két egy percen belül, de különböző szögből fotózott kép között.

10
10
10
10
10
10
10
10
10
10  

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top