Életmentő smoothiek tavaszi allergia ellen
Várva várjuk a tavaszt, a napsütést, a virágokat, a friss szellőt... És amikor mindez végre megérkezik, bedugul az orrunk, fulladunk, viszket a szemünk, lecsökken az energiaszintünk... Mi történt? Hogyan kaphatnánk össze magunkat?
A tavaszi allergiák kialakulásának egyik fő oka a világszerte népszerű, orosz életmód guru család szerint a helytelen táplálkozás. Raw family nevű oldalán Valya Boutenko az alábbi két szuperfegyvert ajánlja azoknak, akik természetes módon szeretnék tavasszal megerősíteni az immunrendszerüket. Mindkettő zöld smoothie, az egyik édes, a másik pedig csípős-fűszeres változatban. Előbbi üdítő finomságként, utóbbi levesként is bekerülhet az étrendünkbe. A fantasztikus pedig az, hogy száz százalékban természetes, egészséges, diétabarát receptek!
Édes zöld smoothie allergia ellen
2 csésze aprócsalán
1 csésze spenótlevél
2 alma
2 banán
1 darabka gyömbér
3 csésze víz
Fűszeres zöld smoothie allergia ellen
2 csésze aprócsalán
1 csésze kelkáposztalevél
2 kaliforniai paprika
2 paradicsom
1 avokádó
1 citrom kifacsart leve
3 gerezd fokhagyma
3 csésze víz
Elkészítetted? Meséld el, milyen volt! Kérdésed van? Tedd fel nekünk!