Fizetnek azért, hogy luxusnyaralókból tudósítson

Fizetnek azért, hogy luxusnyaralókból tudósítson

Újabb álommunka keresi a tökéletes utazót, aki három hónapon át mást sem csinál, mint luxusnyaralókat tesztel. Mindehhez havi tízezer dolláros juttatás jár – írja a Mentalfloss. Azt a jelöltet keresik, aki hajlandó három hónapon át luxusnyaralókból tudósítani szerte a világban.

Igen, ilyen helyeket kellene a munka során tesztelni Fotó: 3RDHOME / FacebookForrás: Travelo

 A Thirdhome nevű exkluzív amerikai klub olyan nyaralótulajdonosokat tömörít, akik szeretnék hasznosítani második otthonukat, de nem akarják vállalni a bérbeadással kapcsolatos nehézségeket. A dolog lényege, hogy közzéteszik, mikor és mennyi időre teszik szabaddá a házat, hogy másik háztulajdonos nyaralhasson náluk, ennek fejében pedig ők is választhatnak a szabaddá vált házak közül.

Most azonban úgy tűnik, segítő kézre van szükségük az üzlet felfuttatásában.

Az ideális pályázó gyakorlott utazó, aki közösségi médián rendszeresen közzéteszi fényképeit és élményeit, és értékeli az élet kifinomultabb oldalát. Nagyszerűen ír (természetesen angolul) és látványos képes anyagokat tud összeállítani. Ha tehát eddig is az Instagramon élte virtuális életét, itt az ideje, hogy pénzt is keressen vele.

Ami a technikai részleteket illeti, a világ bármely országából az, aki elmúlt tizennyolc éves, van jogosítványa, és nincs akadálya annak, hogy bárhová vízumot kapjon. A részletes kiírást a Thirdhome Facebook-oldalán találja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek