Hirdetés

A nagy párharc: bumeráng vs drón



|

Mit gondoltok, mi történik egy DJI Phantom 4 Pro drónnal, ha a levegőben telibe találja egy bumeráng?

Hirdetés

Az elmúlt években egyre kedveltebb játékszerek és profi eszközök lettek a drónok, amelyekhez igazából nem kellett különösebb tehetség, engedély vagy kapcsolat. Aki megvette, egyből repkedhetett egy drónnal. 

Hirdetés

Persze sok visszaélésről és túlzó esetről adtak hírt a médiában. Van, aki a tóparti horgászokat zavarta meg, más a turistákat nézegette a tengerparton vagy egy nemzeti parkban, akadt, aki a szomszéd után kukkolt a kertben vagy az ablakon keresztül. 

Amerikában persze többen fegyverrel igyekeztek megszabadulni a kellemetlen és zavaró tényezőtől, mire a világ legtöbb országában kezdünk eljutni oda, hogy törvényileg szabályozzák, hol milyen drónt használhatunk, hogyan, és szükségünk van-e ehhez engedélyre. 

Miközben sokak szerint nagy veszélyt jelentenek a felelőtlen drónhasználók az utasszállító repülőkre, az is érdekes kérdés, hogy maga a drón mit bír ki a levegőben egy ütközésnél. 

Egy videó most megmutatja, hogy mi történik egy DJI Phantom 4 Pro drónnal azután, hogy a levegőben telibe találja egy igazi bumeráng. 

Egy bumeráng nagyot tud ütni, de vajon elegendő ahhoz, hogy a drónvadászatra tanított sasokat leváltsa, és elpusztítsa a kéretlen quadrocoptereket? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.