Írd be, mit keresel:

Kipróbáltam a lehetetlent: 5 napig CSAK nyers ételt ettem

Ha valaki vegán, akkor semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt, és persze nem használ semmilyen állati eredetű dolgot. Ennek egyik ága a nyersétel vagy nyers vegán étkezés, ahol semmit, de SEMMIT nem sütünk vagy főzünk meg, illetve nem hevítjük 41 fok fölé.
Cookta - 2016.02.10.
Kipróbáltam a lehetetlent: 5 napig CSAK nyers ételt ettem

Hogy miért?

A sok gyümölcsben és zöldségben lévő értékes vitaminok és ásványi anyagok sokszor hőkezelés során eltűnnek vagy csökkenek. Így egészségesebb, és az emésztésünknek is jobb, ha nyersen esszük őket. Úgy tartják, hogy az „élő” gyümölcsben és zöldségben több az energia, és ha ebben a formájában fogyasztjuk, akkor számunkra is több energiát ad.

Anna, a VOUS szerzője úgy döntött, kipróbálja ezt az étrendet. Húga, aki vegán, nagyon örült a dolognak, abban reménykedett, hogy megtetszik neki a vegán életmód, párja pedig kinevette, hogy úgysem fogja kibírni, főleg, mert ő majd finomakat eszik, Anna pedig osztozik a hörcsögükkel a salátán.

Anna 5 napos kalandját olvasd el itt! >>>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.