Egyéb kategória

5 fehérneműbaki, amit mindannyian elkövetünk

Felvettétek a legszebb fehérneműtöket, és csininek is érzitek magatokat, kivéve, hogy... egy picit bevág a bugyi, a melltartó egy picit szoros, és csikiz a címke, mert annyira siettetek, hogy előtte elfelejtettétek kivágni? Bizony ám, ezek mind olyan bakik, amiket mindannyian elkövetünk, ha az alsóneműkre kerül a sor, és lehet, hogy nem is tudunk róla!

vous - 2016.07.27.
5 fehérneműbaki, amit mindannyian elkövetünk

Éppen ezért a PureWow csapata tett mindenkinek egy nagy szívességet, és leült egy alsónemű-tervezővel, Mariana Hernandezzel beszélgetni arról, hogy milyen bakikat követünk el rendre szinte mindannyian az alsóneműinkkel kapcsolatban, anélkül hogy észrevennénk.

1. Túl kicsi méretet hordunk

Hernandez szerint sok nő tudatosan egy számmal kisebb alsóneműt vesz, mint amit valójában hordania kellene, ugyanis így a popó feszesebb, a mellet pedig megemelheti egy kisebb melltartó. Arra viszont nem gondolunk, hogy ezért marad rajtunk a bugyi és melltartó vonala órákig, miután már levetkőztünk, vagy hogy ezért van az, hogy négyszer kell kirohannunk a munkahelyen megigazítani odalent a dolgokat, hogy ne vágjon be annyira a tangánk. Ne féljetek a saját méreteteket hordani, hiszen a kényelem is ugyanolyan fontos faktor, mint az, hogy elájuljanak tőlünk a pasik, ha ledobjuk a ruháinkat!

2. A bugyink nem passzol a ruhánkhoz

Szűk ruhát terveztetek mára? Akkor egyértelmű, hogy tangát vesztek alá, azonban lehet, hogy ez nem is mindig annyira jó ötlet, ha figyelembe veszitek a ruha anyagát, szabását és színét is. Ha nem akartok úgy sétálni az utcán, hogy boldog-boldogtalan láthassa, pontosan hol húzódik a bugyi és a bőr határa, lehet, hogy egy franciabugyi jobb választásnak bizonyul majd!

3. Ha az erős mintázatú alsóneműk a gyengéink

Egy mintás alsónemű nagyon szép és vonzó lehet – az üzletben. De ha már rajtunk van, a nap végén észrevehetjük, hogy azok a bizonyos minták bizony átvándoroltak a bugyinkról a testünkre is, és nem fognak egyhamar elhalványulni. Ha ez gyakran megesik veletek, legközelebb kétszer gondoljátok meg a pénztárnál, hogy megér-e ennyit egy ízléses minta…

melltartó

Forrás:
iStock

4. Fehéret fehérrel

Persze még mindig jobb, mint fekete fehérneműt viselni fehér ruha alatt, de azért ez sem a legjobb választás, ugyanis bármit is vesztek fel a ruhátok alá, az bizony át fog látszani. Ha viszont a fehéret mondjuk bőrszínűre cserélitek, már nem fog minden pasi benneteket bámulni a metrón – csak az, akinek megengeditek.

5. Fehérnemű a mosógépben

Egyáltalán ne tegyétek bele, ugyanis a túl meleg víz, a túlzott centrifugázás vagy a nem megfelelő mosópor tönkreteheti a bugyikat és a melltartókat. Ha nem akarjátok, hogy felhólyagosodjon az anyag vagy összemenjen a kedvenc darabotok, inkább mossátok kézzel a fehérneműiteket, hideg vízben, és fő a gyengédség! 

Ajánlott cikkek