Egyéb kategória

Durva sminkbakik, amik éveket öregítenek rajtatok

Nem tudom, ti hogy vagyok vele, de én ilyenkor nyáron, főleg a kánikulában semmilyen sminket nem bírok elviselni magamon, egyszerűen úgy érzem, hogy lefolyik rólam, így nyáron csak akkor sminkelek, ha szórakozni megyek, vagy valamilyen különleges eseményre. De nemsokára eljön az ősz, amikor újra a szemceruzához nyúlok. 

vous - 2016.07.27.
Durva sminkbakik, amik éveket öregítenek rajtatok

Akkor pedig elkövethetem azokat a sminkbakikat, amik bizony nagyon öregítenek. Van jó néhány ilyen, ami átalánosságban idősebbnek mutatja a gazdatestetarcot, mint amennyi valójában. 

szemüveg

Divatbakik, amik éveket öregítenek rajtunk

Nagyon furák vagyunk mi, lányok. Egy bizonyos korig azt szeretnénk, hogy idősebbnek tűnjünk, aztán jön a fordulópont, amikor arra vágyunk, hogy fiatalabbnak nézzünk ki a korunknál. Ha már ti is ebben a fázisban vagytok, íme néhány dolog, amit kerüljetek el, mert öregítik a külsőtöket.

Ide kattintva kiderül, mitől látszunk idősebbnek!

A ruhák után most jöjjenek azok a sminkelési szokások, amik akaratlanul is öregítenek minket!

Vörös rúzs

Sok nő viseli ezt a színt az ajkain, és ha belegondoltok, ők mindig úgy festenek, mint a femme fatale-ok, a nagybetűs NŐK. A vörös rúzs határozottan érett külsőt kölcsönöz.

Objektum doboz

Porpúder

Lányok, a porpúderrel tényleg óvatosan! Ha csak egy leheletnyivel kenünk többet, beleül a legkisebb ráncainkba, gödröcskékbe, és tökéletesen kihangsúlyozza azokat. 

Objektum doboz

Csillogó bőr

Van, amikor a highligter sem a barátunk, például ha túlzásba esünk vele. 

Objektum doboz

Durva szemöldök

Szerintem tudjátok, mire gondolok. Ha vastagra és furcsa ívűre festitek a szemöldökötöket, az ad egy nagyon karakteres vonást az arcotoknak.

Objektum doboz

Csillámos szemhéj

A csillámporral csak csínján. A '90-es években volt hatalmas divat, azonban ma sem nézik le rólatok, csupán ügyesen kell vele bánni. Úgy, ahogy sminkesünk, Detti mutatta.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek