Ez nem mutáns nyuszi, hanem a Netgear babakamerája

A Full HD Arlo Baby kétirányú kommunikációt kínál, akkumulátorral működik, és zene- vagy fehér zaj lejátszására is képes.

Hirdetés

A Netgear Arlo biztonsági kamerarendszerét épp a közelmúltban mutattuk be a Prohardveren, és a vállalat most egy babakamerával bővíti a családot. A fantáziadúsan Arlo Baby névre keresztelt, Full HD felbontású modell működtetéséhez nincs szükség hálózati áramforrásra, hiszen tölthető akkumulátor látja el energiával.

Netgear Arlo Baby
Netgear Arlo Baby [+]

Az élő kép neten keresztül, számítógépről vagy mobil eszközről is nyomon követhető, és természetesen felvételek is készíthetőek, amelyeket a rendszer a felhőben tárol. Rendelkezik mikrofonnal, így a felhasználó hallja, ha a baba sír, és a beépített hangszóróknak hála beszélni is tud a gyermekhez. Rendelkezik beépített memóriával, amelyen dalok, megnyugtató szöveg is eltárolható, és az alapkiszerelés részeként megtalálható rajta a nyugtató fehér zaj is, amelyet az integrált médialejátszó szoftverrel lehet megszólaltatni.

Netgear Arlo Baby
Netgear Arlo Baby [+]

Természetesen a mozgásérzékelő nem hiányzik róla, és bekapcsolható a sírás riasztás is, azaz ha a baba bömbölni kezd, arról azonnal értesítést kap a szülő. Ellátták hőmérővel, és a páratartalmat is folyamatosan figyeli. Amennyiben valamelyik érték eléri a beállított kritikus szintet, akkor szintén riaszt. Felszerelték színes LED-ekkel, amelyek ezernyi különféle árnyalatú fény kibocsájtásra képesek, azaz távolról is szórakoztathatjuk a bébit. Az eszköz úgy néz ki, mint egy mutáns nyuszi, de elérhető a cicás, kutyás verzió is. Az ára 250 dollár, és ha valaki igényli, akkor 100 dollárért vehet mellé egy Full HD felbontású, 7 hüvelykes érintésérzékeny kijelzővel ellátott mobil monitort is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés