Hirdetés

Futni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Tedd fel kérdéseidet!

|

A legújabb Chio Mozdulj Gamer Kérdések Óráján a Gameday Iroda Kiss Imije, és Markocsán Sándor futóedző várja a kérdéseiteket.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer Kérdések Órája egy olyan kezdeményezés, amelyben végre ti is megtudhattok mindent a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos legfontosabb témákról. Legutóbb például az egészséges táplálkozás volt a téma, most viszont új vizekre evezünk.

A következő Kérdések Órája livestream március 31-én, 17 és 18 óra között lesz a szokott helyen, vagyis a Mozdulj Gamer Facebook oldalán. A beszélgetés most a futást, mint sportot járja körül, az általatok feltett kérdésekre pedig Markocsán Sándor, a Nike Futóklub edzője és Kiss Imi a Chio Mozdulj Gamer márciusi nagykövete válaszol majd.

Imivel egyébként nemrégiben nektek is lehetőségetek volt közösen futni egy kört a Margitszigeten, amiről összefoglaló videó is készült.

Ha nektek is vannak kérdéseitek a témában, akkor az megírhatjátok privát üzenetben a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán, vagy feltehetitek közvetlenül a facebookos stream alatt is. Mindenképpen bökjetek rá a Kérdések Órája Facebook eseményre is, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)