Ők sem tökéletesek! Sztárok apró testi hibái

mellbimbó lábujj test sztár hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extra mellbimbók és furcsa ujjak – hiába híresek, gazdagok és sikeresek, a hollywoodi celebek sem teljesen tökéletesek. Néhányuk ráadásul mindezt nyíltan vállalja is. Mutatjuk, kik ők.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: AFP/Valerie Macon

Harry Styles

Harry Styles Forrás: AFP/Jason Merritt

Lily Allen

Nem Harry Styles az egyedüli híresség, akit extra mellbimbókkal áldott meg a sors. Szabadszájú kolléganője, Lily Allen többször is megmutatta már a bal melle alatt található harmadik bimbóját. Az énekesnő egy holland tévének adott interjújában arról is beszélt már, hogy ha hozzáérnek, megkeményedik. Köszönjük, Lily!

Lily Allen Forrás: AFP

Karolina Kurkova

Amikor Karolina Kurkova 2008-ban végigsétált a Victoria's Secret kifutóján, mindenkit sokként ért, hogy a gyönyörű modellnek egész egyszerűen hiányzik a köldöke. Később a szépség sajtósa igyekezett megnyugtatni a rajongókat: Karolinával ugyanis minden a legnagyobb rendben, mindössze annyi, hogy csecsemőkorában műteni kellett őt köldöksérve miatt.

Karolina Kurkova Forrás: AFP/Bryan Bedder

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.