Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenóttal és sajttal töltött csirkemell

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, és fél cm-enként bevagdossuk. Megsózzuk és megborsozzuk őket, majd félretesszük.
  2. Száraz, forró serpenyőben megfonnyasztjuk a spenótot. A vajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig kevergetve pároljuk.
  3. A fokhagymás-spenótos keveréket a sajtszeletekkel együtt elosztjuk a csirkemellekbe vágott zsebekben. Azután megszórjuk a húsokat 1-1 csipet pirospaprikával.
  4. Megkenünk kevés olajjal egy darab alufóliát, elrendezzük rajta a csirkemelleket, majd becsomagoljuk őket. Tepsibe tesszük, és a 200 fokos sütőbe toljuk 30 percre. Végül kicsomagoljuk a húsokat, és néhány perc alatt aranyszínűre pirítjuk. 

Megjegyzés

Ha már unod a csirkemellet rántva, sütve, grillezve is, akkor készítsd el ezt a zsebes csirkét! - MME

Ezek is érdekelhetnek