Hirdetés

Így találkozhatsz kedvenc videósaiddal az Xbox One PlayIT Show-n

|

Csinálnál egy közös szelfit Szirmai Gergővel? Aláíratnád a kedvenc posztered Pamkutyáékkal? Vagy csak beszélgetnél egyet Siriussal? Mutatjuk, kit mikor hol találsz a PlayIT-en.

Hirdetés

A szombati Xbox One PlayIT Show-ra több mint 50 YouTuber látogat majd ki, hogy találkozzanak a rajongókkal. Lesz itt dedikálás, szakmai beszélgetések, előadások, kihívások, versenyek, na meg persze rengeteg játék a nézőkkel. Egy ekkora kavalkádban nem lesz könnyű megtalálni őket, ezért most összegyűjtöttük azokat a helyszíneket, ahol biztosan találkozhattok velük.

MasterCard Videós Aréna

Itt nem csak aláírást kérhetsz a videósoktól, de kérdéseket is feltehetsz nekik! Radics Peti, Zsozé, Unfield, Isti, Pamkutya Béla és Pista valamint Szirmai Gergő és Kiss Imi folyamatosan váltják majd egymást a színpadon.

Dedikáló Zóna

Még nincs aláírásod Paplovagtól? Esetleg Unfield szignójára fáj a fogad? Keresd őket a "D" csarnok közepén felépített Dedikáló Zónában az alábbi időpontokban. Most sorba sem kell állnod, egyszerűen látogass el telefonodról a Linistry oldalára, az alkalmazás pedig értesít, ha te következel, így nyugodtan élvezheted az Xbox One PlayIT Show programjait.

EXPO színpad

A Videós Színpad és a Chio Mozdulj Gamer színpad fúziójaként létrejövő helyszín eseményeiről korábban már részletesen beszámoltunk, ezt ide kattintva olvashatjátok vissza. A színpadon előadások és játékok váltják majd egymást a videósokkal együtt, akik így futnak majd be a D csarnokban felállított színpadra:

Találkozzunk szombaton a Hungexpón!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)