Ilyen nincs! Elképesztően béna esküvői fotók

esküvő béna menyasszony kínos vőlegény vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borzalmas képek sorozatának még mindig nincs vége! Láttunk már elképesztően kínos régi családi fotókat, mutattunk képeket a túlféltő apukák vicces húzásairól, bizarr apa-lánya pózokról, na meg persze a sztárok kínos múltjáról. Most pedig, hogy egyébként is itt az esküvőszezon, jöjjenek a röhejes menyasszonyok és vőlegények!

Nem illik más külsején gúnyolódni, főleg nem a menyasszonyén a saját esküvőjén, de azért... na. Mintha a boldog ara elfelejtett volna valamit. Például melltartót venni.

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Szerencsétlen vőlegény esetleg tett valami rosszat? Vagy nem várt betolakodók jelentek meg a lagzin? Bármi is legyen ennek a póznak az indítéka, sok jót nem jósol a férj jövőjére nézve.

Forrás: reddit.com

Biztosak vagyunk benne, hogy a vőlegény vagy menyasszony fejében sokkal romantikusabban és ízlésesebben állt össze ez az esküvői fotó. Mondjuk már az szerencsésebb lett volna, ha a lovakon szimplán csak ülnek, és nem kentaurként vonaglanak a tengerparton.

Forrás: akwardfamilyphots.com

Walt Disney, vagy tengerparti téma esküvőre? Ugyan már! Egyszerűen öltözzetek a függönyhöz. Ennyi az egész.

Forrás: akwardfamilyphots.com

Ez az igazi szerelem. A vőlegény nemcsak a menyasszony szívét, hanem a tévéjét is elrabolta.

Forrás: vintag.es

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.