Kultúra

Nagyon beteg a Baywatch korhatáros előzetese

Dwayne Johnsonék immár nemcsak hülyék, de hajmeresztő dumákat is levágnak a legújabb trailerben.

Már az utómunkálatokat tapossa a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Baywatch mozifilm, amelyben A Szikla oldalán olyan fiatal arcok fogják a vízimentőket játszani, mint Alexandra Daddario, Priyanka Chopra és a Pamela Anderson-féle C.J. Parker figuráját megöröklő Kelly Rohrbach. Utóbbi is felbukkan a produkció végleges poszterén, amely az új, korhatáros előzetessel egyidejűleg jelent meg.

Paramount Pictures

A produkcióhoz utoljára márciusban érkezett kedvcsináló: a sorban második trailer, amely utóbb nyomába sem ér a most megjelent harmadik, egyben utolsó előzetesnek, ugyanis az utóbbi már abból is ízelítőt ad, hogy az ökörségek mellett milyen vulgárisak is lesznek a szereplők, különösen Johnson és Zac Efron.

Az 1989-2001 között futott tévésorozat alapján forgatott mozifilm sztorija nagyjából az lesz, hogy a Los Angeles-i partok nagymenője, Mitch Buchanan (Johnson) életében a még nála is lazább és pofátlanabb Matt Brody (Efron) érkezése fogja felkavarni az állóvizet, miután a srácot felveszi Buchanan főnöke, mondván új arc kell a “Baywatch-brand” élére. Az egymás iránt távolról sem lelkesedő izompacsirtáknak aztán egy különös gyilkossági ügyben kell majd elkezdeniük nyomozni, amely persze nem fog egyszerűen menni nekik, lévén egyikük sem azért lett vízimentő, mert éppenséggel egy kimondott észkombájn.

A Seth Gordon rendezésében készülő Baywatch május 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik