Tech

Jönnek az élvezni képes szexrobotok

A guminők kora lejárt: egy amerikai cég még az idén olyan szexrobotokat akar piacra dobni, amik saját személyiséggel rendelkeznek és aktus közben orgazmusra is képesek.

Nem tévedés, a szexbabákat gyártó RealDoll cégnél valamikor lezajlott egy megbeszélés, ahol összeültek a cég koponyái, és elhatározták: ideje megvalósítani az olyan, korábban csak sci-fikben felbukkanó robotokat, amiknek egyetlen célja, hogy kielégítsék az ember szexuális vágyait.

És mindez már nemcsak egy elképzelés, hanem a valóság, hiszen a vállalat idénre tervezi a “forradalmi találmány” premierjét. A Harmony névre keresztelt termék egyéni ízlés szerint „kalibrálható”, azaz felruházható különböző személyiségekkel, és még arra is képes, hogy megjegyezze a tulajdonos szülinapját, illetve “kedvese” kedvenc ételéről vagy zenéjéről csacsogjon.

A szexrobot mellé természetesen egy applikáció is jár, amivel újabb személyiségeket (intelligens, félénk, féltékeny, idegesítő vagy kedves) tölthetünk a robotra, és ez még nem minden, hiszen a gyártó úgy reklámozza a szexeszközt, hogy aktus közben még el is tud élvezni – hol tart már a tudomány, nem igaz?

A robot árát 11700 angol fontra, azaz nagyjából 4,3 millió forintra lőtte be a gyártó, és azt meg kell hagyni, hogy ennyi pénzért Harmony valóban egészen (már-már ijesztően) élethű, legalábbis addig, míg ki nem nyitja a száját, hogy meglehetősen bizarr akcentussal szólaljon meg.

A leendő vásárlók számára viszont ennél sokkal fontosabb lehet, hogy a választott modell mellbimbójának színét 42 árnyalat közül lehet kiválasztani, illetve 14 különböző szeméremajak szerelhető a robotra. A legjobbat pedig a végére hagytuk: a cserélhető részek simán tisztíthatók mosogatógépben. És még mondja valaki, hogy nem egy csodálatos korban élünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik