Egyéb kategória

4 szett, ami még vonzóbbá tesz titeket – a tudomány szerint

Az örök téma: hogyan lehetne egy nő még vonzób? Adjon le pár kilót, vágasson trendi frizurát, és felejen meg minden tekintetben a kor elvárásainak. De mi van, ha ez mind teljesül, de a nő még mindig lekattint egy olyan cikket, aminek ez a címe: 5 szett, ami még vonzóbbá tesz– a tudomány szerint.

vous - 2017.05.27.
4 szett, ami még vonzóbbá tesz titeket – a tudomány szerint

Azoknak a lányoknak üzenem, hogy elsősorban saját magatoknak akarjatok megfeleni, de ha úgy érzitek, szükségetek lenne egy kis tunningra, olyanra, amihez nem kell drasztikusan változtatni a külsőtökön, vessétek be az alábbiak egyikét, hogy még vonzóbbak magabiztosabbak legyetek! 

Mutassátok meg a karotokat és a vállatokat!

A váratlan bőrfelület megmutatása lehet izgalmas, ha tudjuk, mit mutassunk meg. A crop topot hagyjátok meg a tiniknek, has helyett inkább a vállaitokat és a karotokat tegyétek közszemlére. Az Új-Dél-Wales-i Egyetem kutatása szerint egy nő karjai a legvonzóbbak.

Objektum doboz

Testhez simuló ruha 

Mielőtt azt írnátok, hogy a testhez simuló ruha csak a tökéletes alakkal rendelkző nők kiváltsága, KATTINTSATOK IDE! Egy új-zélandi tanulmány megállapította, hogy a homokóra alakkal rendelkező nőket sokkal attraktívabbnak találják a férfiak.

Viseljétek bátran a teshez simuló ruhákat, de hogy ne veszengjetek annyira, válasszatok hozzá egy sportcipőt!

Objektum doboz

Más tavaszi trendekről is szívesen olvasnátok? 

Ezeket olvastátok már?

Ha nem tudjátok, mire számíthattok a boltok idei kínálatát illetően, ideje update-elnetek magatokat! Van néhány cikk, amit érdemes elolvasnotok:

Viseljetek pirost!

Egy a Journal of Personality and Social Psychology által kiadott tanulmány szerint a férfiak sokkal vonzóbbnak tartották azokat a nőket, akik pirosat viseltek a teszt a során.

Objektum doboz

Magas sarkú

Ó, ne már! De bizony! A magas sarkú még mindig téma, és akkor is, ha nem akarjuk: vonzobbá teszi a nők megjelenését. Az Archives of Sexual Behavior szerint a magas sarkút viselő nőkhöz sokkal több férfi közeledik. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.