Egyéb kategória

Ugye, nektek is feltűnt? Ez a három színész tökéletes ikertornyai egymásnak!

Nektek feltűnt már? Van három zseniálisan sármos színész, akik ikertestvérek is lehetnének, annyira hasonlítanak. Travis Fimmel, Charlie Hunnam és Tom Hardy hatalmas ikertornyok!

vous - 2017.05.28.
Ugye, nektek is feltűnt? Ez a három színész tökéletes ikertornyai egymásnak!

Sorazat,- és filmmániám egyik nagy felfedezése, hogy az alábbi három színész, tökéletes másai egymásnak. Travis Fimmel és Charlie Hunnam 37 évesek, akár ikrek is lehetnének, míg Tom Hardy a 39 évével simán lehetne a bátyjuk – ha nem tudnám, hogy nem, elhinném nekik! 

Tom Hardy-t legutóbb a Mad Maxben láthattátok, de szerepel a Tabu című sorozatban, és ne felejtsük el, hogy az igazi áttörést számára az Eredet hozta el.

Travis Fimmel jelenleg a Vikingekben alakítja Ragnar Lothbrok szerepét, de feltűnt a Warcraft: A kezdetek című filben és egy Jennifer Lopez klipben is.

840

Kiszúrja a szemünket: ezek a sztárok egymás legnagyobb ikertornyai!

Olyanok vagytok, mint két tojás – azt gondolhatnánk, hogy ezt legtöbbször ikrekre, vagy legfeljebb a testvérekre mondják, ez azonban koránt sincs így. Gondoljatok csak bele, hogy ti hányszor hallottátok már, illetve hogy hányszor mondtátok már másoknak ezt a bizonyos mondatot úgy, hogy az illetőket semmilyen rokoni kapcsolat nem fűzte össze! 

Charlie Hunnam pedig azon kívül, hogy főszerkesztőnk tökéletes párja, épp azon van, hogy meghódítsa a világ összes nőjének a szívét, az Arthur király: A kard legendája című filmben.

Egy picit csaltam, a színészekről szakállas képet kerestem, hogy még szembetűnőbb legyen az amúgy is teljesen egyértelmű hasonlóság.

Forrás:
instagram.com

Szavazzatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek