Az idei Cannes-i filmfesztivál Nicole Kidmanről szólt - az idén 50. életévét betöltő színésznő összesen négy alkotásban szerepelt, és még ennél is többször vonult fel a díszbemutatókon vagy egyéb fotózásokon.

Az ausztrál színésznő összesen három film és egy sorozat bemutatóján vett részt a francia Riviérán az idén: 

  • Az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmben
  • Sofia Coppola Csábítás című kosztümös drámájában
  • A How to Talk to Girls at Parties című, versenyen kívüli alkotásban
  • és A tó tükre című sorozatban. 

A fenti művek hivatalos bemutatóján kívül azért sokkal többször állt a fotósok elé Nicole Kidman a fesztivál ideje alatt. Összefoglaltuk az ausztrál sztár legfontosabb cannes-i megjelenéseit, a cikk végén pedig szavazhat, Nicole Kidman melyik szettje volt idén a legszebb!

Tom Cruise exe ebben az elegáns és dögös ruhában jelent meg az egyik legjobban várt új filmje (Egy szent szarvas meggyilkolása) bemutatóján, és ismét megmutatta, hogy tényleg szebb, mint valaha.

Idén minden korábbinál nagyobb figyelem irányult az ausztrál színésznőre: az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas sztár játszotta a főszerepet Sofia Coppola Csábítás című filmjében is. 

Versenyen kívül mutatták be az amerikai John Cameron Mitchell How to Talk to Girls at Parties című filmjét, amelyben Elle Fanning oldalán látható az ausztrál színésznő. A film fiatal amerikai punkrajongókról szól az 1970-es évek Londonjában, ahol földönkívüliekkel találkoznak.

A tó tükre (Top Of The Lake) című sorozat díszbemutatóján is ott volt a világsztár, nem is akármilyen társaságban: a Mad Men és A szolgálólány meséje szériákból ismert Elisabeth Moss és a Trónok harca egyik legmarkánsabb karakterét játszó Gwendoline Christie társaságában. 

Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője kevesebb filmet forgat, amióta 2006-ben összeházasodott Keith Urban zenésszel, az idei kiemelt részvétele ezért is számított különlegesnek a fesztiválon.

Azt se felejtsük el, hogy az ünnepi filmes gálán Kidman a kilencvenes évek egyik legismertebb modellével, Naomi Campbellel ölelkezett. És milyen szépen nézett ki ott is! 

Melyik szettje volt a legszebb Nicole Kidmannek?