Egyéb kategória

8 vidám nyári manikűr, amit ti magatok is könnyedén elkészíthettek

Biztos veletek is előfordult már, hogy csodálattal néztétek a legújabb körömtrendeket, ám amikor otthon akartátok kipróbálni, a végeredmény távol állt az elképzeléseitektől. Ne aggódjatok, nem reménytelen a helyzet akkor sem, ha nincs nagyon jó kézügyességetek!

vous - 2017.06.27.
8 vidám nyári manikűr, amit ti magatok is könnyedén elkészíthettek

Most olyan manikűrötleteket hoztam nektek, amiket gyorsan és pofonegyszerűen elkészíthettek otthon, saját magatoknak is, ha épp nem akarjátok profira bízni magatokat, vagy nincs időtök manikűröshöz menni. Higgyétek el, az eredmény magáért beszél majd!

Klasszikus, egy kis csavarral

Személy szerint én imádom a letisztult, elegáns franciamanikűrt, ám tény, hogy néha még az is kifog rajtam. Na de mi lenne, ha fordítanátok egyet a dolgokon? Csupán annyi a dolgotok, hogy kifestitek a körömötöket egyszínrűre, majd az eredeti sablont a köröm alján helyezitek el, aztán jön a második szín, így könnyedén félhold formát kaphattok. És ha belegondoltok, így már jóval egyszerűbb a feladat, arról nem is beszélve, hogy szupertrendi körmeitek lesznek!

Objektum doboz

Szárnyaljon a fantáziátok!

Felejtsétek el a bosszankodást, hogy nem pontosan ugyanolyan a körmeiteken a minta! Végre itt egy megoldás, amivel bátran szabadon engedhetitek a kreativitásotokat. Jöhetnek a pöttyök, csíkok és bármilyen forma, amit csak akartok. Minél többféle, annál jobb! Igazi bohókás, vidám manikűrt kaptok így, amire öröm lesz ránéznetek.

Objektum doboz

Márványhatás egyszerűbben

Igazi életmentő tipp azoknak, akik többször is kísérleteztek már a márványos hatás elérésével. Mert hiába néz ki olyan jól a videókon, ha a valóságban egyszerűen sosem működik. (Legalábbis nekem…) A lényeg, hogy fessetek egy réteg lakkot a körmeitekre, majd rögtön utána következzen a második, egy árnyalattal világosabb. Nem lesz más dolgotok vele, mint apró pontokat rajzolni a körmeitekre, amiket aztán fogpiszkálóval vagy hullámcsattal kell összekötnötök. Lehet, hogy furcsán hangzik, de kit érdekel, ha ilyen gyönyörű lesz?

Objektum doboz

Álomszép csíkok

Végtelenül egyszerű, de annál mutatósabb ötlet, amihez nem lesz másra szükségetek, mint kétféle körömlakkra és egy celluxdarabra. Visszafogott, mégis különlegesebb, mint ha csak egyszínűre lakkoznátok a körmötöket. 

Objektum doboz

Szivárványt a körmökre

Régóta divat a különböző színek használata a körmökön, gondoljatok csak az ombre-hatásra! Nyáron különösen megéri kicsit feldobni a megszokott manikűrötöket. Az egyszínű lakkot dobjátok fel színes vonalakkal! Jó, ha vékony az ecset, mert úgy könnyebb dolgotok lesz.

Objektum doboz

Bohém színek

Ha már előkerültek a színes lakkok, mutatok egy másik gyönyörű manikűrt is, ahol szintén az a lényeg, hogy bizonyos részeit letakarjátok a körmeiteknek, amikre így jöhet az újabb és újabb réteg, különböző színekkel természetesen. Ne aggódjatok, ha nem lesz mind ugyanolyan, attól csak még különlegesebb lesz.

Objektum doboz

Feketén-fehéren

Ha a klasszikus színpárosnál maradnátok, akkor is van mód arra, hogy a kicsit feldobjátok a végereményt. Nem lesz más dolgotok, mint hullámvonalakat húzni, amennyit és amerre csak akartok. Ebben az esetben tényleg csak a fantáziátok szab határt nektek, arról nem is beszélve, hogy ez egy elronthatatlan körömtrend.

Objektum doboz

Egy kis csillogás

És végül jöjjön az én abszolút kedvencem: a gyönyörű csillámos körmök, amikkel ti is igazi hercegnőnek érezhetitek magatokat. Egyszerűen imádom!

Objektum doboz

Na, melyiket próbáljátok ki legközelebb?

köröm

A nagy körömlakkteszt: tényleg megéri használni a fedő- és alapozólakkokat, vagy csak felesleges pénz- és időpazarlás?

Az alapozás nagyon fontos, hiszen minden ezzel kezdődik! Az alapokat lerakják egy épülethez, és magunkba szívjuk az iskolában, aztán alapozunk a bulik előtt, alapozunk egy jó sminkhez, és hát alapozunk a körömlakkozás előtt is. Vagyis már aki, én például eddig a körmeimre sosem kentem alapozólakkot, sőt fedőlakkot sem! 

A cikk folytatását ITT olvashatjátok.

Ajánlott cikkek