Élet-Stílus

„Mindig élvezem a szexet” – egyetlen befejezetlen jelenete volt a pornósztárnak

Adriana Chechik válaszolt a redditezők kérdéseire.

A Reddit „Kérdezz bármit” rovatának Adriana Chechik pornósztár volt a vendége, akit az AVN felnőttfilm-ipari szaklap az év női színészének választott. És a redditezők faggatták is bátran.

Természetesen rákérdeztek, hogy mi volt a legrosszabb filmes élménye; Adriana elmondta, hogy egyszer megsérült egy forgatás során, mivel túlságosan megerőltette magát, és a teste felmondta a szolgálatot. Sajnálta, hogy félbe kellett szakítani a jelenetet – amit egyébként azóta sem vettek fel újra.

Volt, aki arra volt kíváncsi, dobott-e már Adriana vissza munkát. A színésznő elmondása szerint ritkán mond nemet a felkérésekre, ha valakit eddig elutasított, azért tette, mert

nem látta biztosítottnak, hogy ő döntheti el, milyen típusú aktusokban kívánna részt venni kamerák előtt,

illetve vannak olyan kevésbé ismert cégek, amelyeknek a filmjei nem vágnak a profiljába.

Vajon mit tehetne még az iparág annak érdekében, hogy a színészek minél jobb minőségben és minél hosszabb ideig képesek legyenek a szektorban dolgozni – így szólt az egyik kérdés, amire válaszul a színésznő két fontos tényezőt emelt ki:

a színészek kaphatnának jogdíjat,

hogy ne csak a cégek, hanem ők is részesedjenek a megtekintések után; illetve véleménye szerint a kamera elé álló (fekvő) lányoknál alsó az korhatárt meg kellene emelni 18-ról 21 évre.

Arra a kérdésre, hogy hány százalékban élvezi a szexet a forgatásokon, és hány százalékban imitálja, hogy élvezi, kategorikus választ adott:

Mindig élvezem a szexet. Összesen két olyan forgatás volt, amikor nehezemre esett a munka, de csak azért mert fájdalmaim voltak. De még akkor is a nagyját élveztem. Ha eljön az a nap, amikor meg kell játszanom, hogy élvezem, akkor abban a pillanatban új karrierbe kezdek.”

Megkérdezték azt is, mik a tervei a pornóipari tevékenysége befejezése után. A színésznő elmondta, hogy bőrgyógyászként szeretne dolgozni, és annyi időt szeretne tanulásra fordítani, amennyit csak lehet.

twitter.com/adrianachechik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik