Egyéb kategória

Borzongás újra: megérkezett az előzetes a Fűrész 8. részéhez

Nem ujjongok, inkább furcsa és megmagyarázhatatlan, hogy újabb, egészen pontosan a 8. résszel jelentkezik a Fűrész. Tudjátok, a parafilm, amiről már a létező összes bőrt lehúzták – szó szerint.

vous - 2017.07.21.
Borzongás újra: megérkezett az előzetes a Fűrész 8. részéhez

Idén októberben érkezik a Fűrész (Jigsaw) 8. része, amelyben újra átélheti mindenki a borzongást és azt a nyomasztó érzést, amit az eddigi 7 rész adott – bár a „sorozat” rajongóinak ez a nap legjobb híre. 

A 8. rész sztorija szerint Jigsaw visszatért – mindegy is, hogy 3-4 résszel ezelőtt már meghalt, sőt aki átvette a helyét az is –, és még gonoszabb feladatokat talál ki, a rendőrség pedig nyomoz, hogy ki lehet az új Jigsaw… 

valak

Para: így néznek ki a horrorfilmek főgonoszai a való életben 

Imádunk borzongani, annál is jobban kíváncsiskodni, éppen ezért összegyűjtöttem pár rémesen rémisztő horrorkaraktert és azok hétköznapi külsejét. Ismerjétek meg a színészeket, akik a zord külső mögött lakoznak!

A film első része egyébként 2004-ben jelent meg, és bizonyára emlékeztek, mekkora őrület volt körülötte. Kiváncsian várjuk, hogy mit tartogat az új rész. Addig is nézzétek meg a Fűrész 8. előzetesét!

Objektum doboz

Magyar premier: 2017. október 26.

Ajánlott cikkek