Hirdetés

Moduláris okostelefonon ügyködik a Facebook



|

Minden jel arra utal, hogy a Facebook ott folytatja, ahol a Google abbahagyta a Project Arát.

Hirdetés

Miközben a Facebook a közösségi szektor és az online reklámpiac meghatározó és egyik legnagyobb szereplője, addig más ágazatokban is végez fejlesztéseket. 

Hirdetés

A Business Insider forrásai szerint a vállalat most egy moduláris okostelefonon ügyködik. Ami azt illeti, minden jel arra utal, hogy a Facebook ott folytatja a munkát, ahol a Google abbahagyta a Project Arát. 

A Facebook alá tartozó Building 8 csoport legutóbbi szabadalmi bejegyzése egy olyan moduláris eszközről szól, ami mobilt, GPS-t és érintőkijelzőt is tartalmaz. 

További érdekesség, hogy a Google Project Ara-csapatából többen a Building 8-hoz igazoltak át. Egyes vélemények szerint a moduláris eszköz egy következő-generációs VR-headset is lehet mobilfunkcióval, elvégre a Facebook tulajdonában van az Oculus is. 

A naptárban persze jobb egyelőre nem bekarikázni semmit, elvégre szabadalmakat gyakran jegyeznek be koncepciókra, amelyek sosem kerülnek piacra. A Building 8 is olyan jövőbeli termékeken dolgozik, amelyek nem feltétlen jelennek meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.