Egyéb kategória

A legdívább díva e vidéken: 3 ok, amiért imádom a gettóistennőt, Jennifer Lopezt

Gettó napunk ihletője nem más, mint Jennifer Lopez. Az énekes-színésznő, producer, táncos és divattervező ezen a napon ünnepli 48. (!) születésnapját. J.Lo New York Bronx kerületében született, így aktuálisabb nem is lehet az ő főszereplése ezen a napon. Nem vagyok egy rajongó típus, de Jennifer (kezdeti) gettóstílusa magával ragadott, és azóta sem ereszt. Elárulom, miért imádom annyira a karika fülbevalós dívát.

vous - 2017.07.24.
A legdívább díva e vidéken: 3 ok, amiért imádom a gettóistennőt, Jennifer Lopezt

Olyannyira nem vagyok az a tipikus rajongó, hogy csupán két énekesnő létezik ezen a bolygón, aki ha Budapesten koncertezne, a világ összes kincsét odaadnám. Az elsődleges kedvenc Britney Spears – az imádatról már ITT írtam bővebben, a második favorit pedig a legvagányabb, legszexibb nő a földön: Jennifer Lopez!

Éppoly tisztán emlékszem „első találkozásomra” J.Lo-val, mint amilyen élénken él bennem, amikor megpillantottam Britney Oops! …I Did It Again című klipjét. A Music Box-os korszak kellős közepét írtuk, amikor már nem volt divat a VHS, de még nem tudtuk megállítani a tv-t, és a YouTube-ot sem pörgettük. Ekkor láttam meg a Z+-on Jennifer Lopez Love Don't Cost A Thing kisvideóját.

Abban a pillanatban el is döntöttem – nagyjából 10 évesen –, hogy ilyen nő szeretnék lenni, ha felnövök.

Nos, a fenékméret és a karika fülbevaló stimmel, a többire még gyúrok. De kérlek, olvassatok tovább, és engedjétek, hogy titeket is meggyőzzelek, miért olyan csodálatos nő Jennifer Lopez. Ha pedig már eleve így gondoljátok, kérlek, hevesen bólogassatok!

Forrás:
VOUS

Imádom, hogy természetes

Először is Bronxban született, így a laza szexiség a vérében van, és azt se felejtsük el, hogy mindemellett Puerto Ricó-i felmenőkkel büszkélkedik, tehát a jónőség innen is garantált.

Mindenki irigyli a természetesen „nagy” fenekét, mert minimum genetikailottó-nyertes, hogy ilyen formás popsija van, amit vékony és hihetetlenül formás lábakon visel.

Azt pedig majdnem elfelejtettem, hogy mindezek mellé kockás és lapos has „jár”. Ugyanakkor abban biztos vagyok, hogy Jennifer rengeteget edz azért, hogy ilyen legyen a külseje, mert valljuk be, a legtöbb nő, aki hasonló méretekkel rendelkezik popsiban – és nem tesz ellene –, máshol is kerekded. 

nagy-fenek

9 dolog, amit csak a nagy fenekű lányok érthetnek

Minden nagy fenekű lány nevében állíthatom, hogy büszkén hordjuk, amink van. Minket azzal senki sem sért meg, ha azt mondja: „nagy fenekű”. Tudjuk jól, hogy az van, imádjuk, örülünk neki, és velünk örül az a több millió férfi, aki legalább annyira imádja a gömbölyű, méretes popsinkat, mint mi magunk. Persze hátrányai is akadnak, de azok ellenére is mámoros az élet vele. Az alábbiakat csak a nagy fenekű lányok érthetik.

J.Lo esetében erről szó sincs, épp ellenkezőleg. Mindig is csodáltam azért, hogy nem változtatott magán semmit műtéti úton. Bár a ráncfelvarrásról és egyéb szépészeti kezelesékről soha nem fogjuk megtudni az igazat, rengeteg nőnek pozitív példa lehet, hogy nem nagyobbítatta meg a melleit. Köszi, Jennifer! 

Na és az arca! Tudjátok, én mindig nagyon kritikus vagyok más nőkkel szemben, talán azért, mert általában velem is azok, de Jennifer Lopez arca egyszerűen hibátlan. Tudja ezt jól a stábja is, hiszen nagyon ritkán látjuk több réteg sminkben.

Kitartásból csillagos ötös 

Jennifer Lynn López (a spanyol helyesírás szerint hosszú ó) mindig is táncos és énekesnő szeretett volna lenni, ezért meg is tett mindent. Egészen addig, míg 1998-ban meg nem kapta a Sonytól az első lemezszerződését, táncosként kereste a kenyerét New Yorkban. Nem is akármilyen táncosként. 

Táncolt MC Hammer U Can't Touch This című klipjében.

Objektum doboz

Majd Janet Jackson That's the Way Love Goes klipjében táncolt. Később az énekesnő háttértáncosaként világ körüli turnéra indult.

Objektum doboz

1999. június 1-jén jelent meg első kislemeze, az If You Had My Love, ami a Billboard Hot 100-en első lett. Első albuma a címét – On the 6 – a Manhattant és Bronxot összekötő 6-os metróról kapta, mivel Jennifer ezzel a szerelvénnyel járt fiatalabb korában tánciskolába. Innentől gyakorlatilag megállíthatatlan vol a karrierje. 

80-as-90-es-evek-hip-hop-klip-divat2

Akik oversize kabátban „akartak beszélni a szexről” – Sokat köszönhetünk a retró hiphopnak

Meg kellett akadályoznom, hogy úgy teljen el az Ice, Ice Baby nap a VOUS-n, hogy nem írunk arról az életérzésről, amit a ’80-as, de leginkább a ’90-es évek hiphopklipjei adnak. Már talán ki is találtátok, hogy rajongok ezért a műfajért, de leginkább a divatért, amit a ’90-es évek hiphopja, rapzenéje hozott, és ami máig velünk van.

Színészi karrierje előbb indult el, mint énekesi pályája. 

Minden akkor kezdődött, amikor megkapta első nagy szerepét Wesley Snipes oldalán a Pénzvonat című akciófilmben, egy évvel később pedig Francis Ford Coppola rendezésében, a Jack című moziban Robin Williams általános iskolai tanárát játszotta el. Az igazi sikert pedig, amelyért Golden Globe-díjra jelölték, a híres Selena Quintanilla megformálása hozta el a Dalok szárnyán (Selena) című filmben. 

Számos szinkronszerepet is vállal, hallhattuk többek között a Végre otthon!, a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens vagy a Z, a hangya című mesékben.

Ami a szerelmi életét illeti…

Nos, Jennifer igazán kitartóan keresi a szerelmet, nem titkolja, hogy még mindig hisz benne, és nagyon romantikus típus. J.Lo összesen négyszer (hivatalosan háromszor) volt férjnél, és összesen ötször kérték meg a kezét. Exférjétől Marc Anthonytól pedig ikergyermekei születtek: a most 9 éves Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz

A szótárban az ő neve szerepel a díva szó mellett 

Lehet valakinek nem kedvelni vagy nagyon kedvelni a stílusát, de azt mindenkinek kötelező elismerni, hogy Jennifer Lopez nem tud hibázni. Róla nem szólnak olyan cikkek, hogy ciki szerelésben jelent meg a vörös szőnyegen – nem véletlenül. Mindig tudja, hogyan emelje ki ízlésesen az adottságait. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez legdögösebb szettjei, amiket mindannyian irigylünk 

Világosbarna haj, kreol bőr, kerek idomok, magas sarkú cipő és karika fülbevaló. Nem nehéz kitalálni, hogy Jennifer Lopez lesz most a középpontban, az utcai divat koronás királynője.

Védjegyévé vált a már említett formás fenék, de tipik’ J.Lo a konty és a karika fülbevaló is baseballsapkával. Nem él nő a földön, aki így tudná viselni ezt a két kiegészítőt. Bár nem tagadom, én próbálkozom vele: télikabátos időszakban a karika fülbevalót én is bevetem, hogy egy kicsit dzséjlós legyen a szettem. Ami pedig az estélyi ruhákat illeti, a magasan felsliccelt, elegáns, csillogó darabokkal mindig ő kerül a figyelem középpontjába. 

Ha nem értitek, miért ő a legdívább díva e vidéken, nézzétek meg J.Lo Carpool Karaoke videóját, amiben megmutatja, hogyan lehet valaki egyszerre brutál laza, mégis minden mozdulata maximálisan díva!

Objektum doboz

Ő az én gettódívám!

Ajánlott cikkek