Miley Cyrus fotó gyerekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges fotóval lepte meg a rajongóit Miley Cyrus. A legfrissebb közzétett fényképén kislány korában láthatjuk az énekesnőt, és a testvérét. 

A fiatal énekesnő mostanában elég őszinén kipakolta a magánéletét a nyilvánosság elé. Nemrég egy interjúban elárulta, hogy rengeteget kábítószerezett, ezért viselkedett mindig olyan polgárpukkasztóan. De mióta visszatalált hozzá a szerelem, Miley sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet él.

Most pedig újabb belsőséges információt osztott meg a követőivel, egész pontosan egy gyermekkori fényképet, melyen a húgával, Noah Cyrussal szerepel:

sista sista @noahcyrus slayin since '02 lol

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

Azt nem tudjuk sajnos, hogy hány éves volt az énekesnő, mikor a kép készült, de az arcát nézve le sem tagadhatná, hogy ő szerepel rajta. A vonásai semmit sem változtak, és azt a huncut mosolyt is jól ismerjük már, ami a fényképről visszaköszön.

A rajongók közel egy millió kedveléssel jutalmazták a néhány órája közzétett posztot.

Aprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!

Miley Cyrus, aki végre felhagyott az egészségtelen életmóddal és rendbe tette a párkapcsolatát is, jobban néz ki, mint valaha. Az alakjával eddig sem volt gond, hiszen egy időben nagyon komolyan hódolt a jógázásnak, de emellé most a kisugárzása is megérkezett: Fotó!

Mostohája miatt zokogott az esküvőn ez a kisfiú - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170724-mostohaja-miatt-zokogott-a-kisfiu.htmlZokogásban tört ki ez a kisfiú, amikor mostohája megható fogadalmat tett az esküvőn arról, hogyan fogja gondját viselni. Család--Magyar szellemlány fotója kering a netenhttp://www.life.hu/csalad/20170723-magyar-szellemlany-fotojatol-parazik-a-vilag.htmlA fotó még 1943-ban készült Kaposfüreden, és ami a háttérben látható, attól most a fél világ parázik. CsaládOrigoMeghalt Lendvai Anna, a kétszeresen tüdőtranszplantált lányhttp://www.life.hu/csalad/20170722-meghalt-lendvai-anna-a-ketszeresen-tudotranszplantalt-lany-csutortokon.htmlCsütörtökön meghalt Lendvai Anna, az a lány, akinek cisztás fibrózisa miatt már kétszer volt tüdőtranszplantációja. Szervezete azonban nem fogadta be az idegen szerveket, a harmadik tüdőért harcolt, de nem kaphatott. "Mindenki másért harcol az életben, én csak levegőt szeretnék" - írta júniusban az interneten közzétett felhívásában. Az édesanya az RTL Híradótól azt kérte, hogy osszák meg üzenetét és azokat a fotókat lánya életéről, ahol jól láthatóan mosolygós, vidám volt, hiszen élete nem csak a műtétekről szólt. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKiszel Tünde megmutatta Donatella testvérét: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170721-igy-nez-ki-donatella-idosebb-testvere.htmlNem mindennapi fotót posztolt a falára Kiszel Tünde. És ki az a jóképű pasi a két nő között? Család--Soltész Enikő, magyar zongoraművésztől elvehetik a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20170721-soltesz-eniko-magyar-zongoramuvesztol-elvehetik-a-gyermeket.html„Ahogy látom, minden tekintetben nem képes önálló életvitelre" - ezt írta a gyermekorvos Soltész Enikő zongoraművészről, aki attól tart, hogy elveszik tőle gyermekét! CsaládThinkstockEz volt Majka kisfiának első szava: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170721-ezt-a-szot-mondta-ki-eloszor-majka-kisfia.htmlMerő véletlen, hogy Hajninak sikerült pont videóra venni, ahogy Olivér kimondja az első szavait. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.