Eljárás indult a 14 éves fiúval szexelő lány ellen

Forrás: Pender Co. Sheriff's Office -
nemi erőszak börtön szexuális bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták azt a 20 éves lányt, aki szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves fiúval. A srác édesanyja jelentette az esetet. 

Az Észak-Karolina államban élő Taylor Moseley ellen letartóztatási parancsot rendeltek el miután kiderült, hogy szexuális kapcsolatba került egy 14 éves fiúval. A fiú édesanyja jelentette az esetet a gyermekvédelmi hatóságnál, ahonnan az ügy a rendőrség kezébe került. A 20 éves diák önszántából jelent meg a rendőrségen, miután tudomást szerzett a letartóztatási parancsról.

Taylor Moseley valószínűleg nem sejtette, hogy ekkora baj lehet a románcból Forrás: Pender Co. Sheriff's Office

Kiderült, hogy az eset még májusban történt, miután a fiatalok egy közeli kocsmában megismerkedtek egy közös ismerősön keresztül. Taylor ellen kiskorú ellen elkövetett közösülés vádjával indítottak eljárást, amely jogilag nemi erőszaknak minősül.

A lány az East Carolina egyetem pszichológus hallgatója, de könnyen előfordulhat, hogy hosszú évekre hűvösre kerül az ügy miatt - írta meg a Wway3.

A neten árulta szexrabszolgaként tartott barátnőjét egy férfi (18+)

Az angliában élő Ryszard Bojarski egy netes társkeresőn ismerte meg a lengyel nőt, akit aztán kicsábított magához. Ám szerencsétlen asszony romantikus párkapcsolat helyett szörnyű helyzetbe került. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.