Regina Kova a legtökéletesebb Angelina Jolie hasonmás: Fotó!

Forrás: Instagram -
fotó Regina Kova Angelina Jolie Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pillanatra nem is értettük Angelina posztját: miért pózol önmaga címlapfotójával? Aztán kiderült, hogy a képen szereplő két arc nem is ugyanaz az ember...

Angelina Jolie is közzétette azt a fotót, amelyen Regina Kova az arca mellé tette a színésznő egyik címlapfotóját. A hasonlóság zavarbaejtő. Nem lennénk meglepődve, ha a fiatal szépség ezt a szerencsét meglovagolva érvényesülne a mindennapi életben.

A hasonlóság egyszerűen döbbenetes Forrás: Instagram

Mert hát melyik nő ne akarna úgy kinézni, mint Angelina Jolie? Főleg a fiatalabb kiadásában? Nyilvánvaólan nem véletlen, hogy Regina Kova közösségi oldalát közel 100.000 ember követi, és csorgatják a nyálukat a szexibbnél szexibb fotóira.

Follow @risha_kova

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

A fiatal lány egyik posztját a sztáranyuka is megosztotta az Instagram oldalán, és az ő követői is imádták a hasonlóságot.

Sztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!

Egyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat: Fotók!

Ők a bizonyítékai annak, hogy az ellentétek vonzzák egymást: Macaulay Culkin és Mila Kunishttp://www.life.hu/sztarok/20170724-ok-a-bizonyitekai-annak-hogy-az-ellentetek-vonzzak-egymast.htmlNagyon sok olyan szerelem szövődött már Hollywoodban, amitől felszaladt az emberek szemöldöke. Az első ránézésre sem összeillő párosoknak aztán sikerült bebizonyítaniuk, hogy nem számítanak a különbségek: ők akkor is odavannak egymásért, ha senki nem hiszi. Lehet, hogy nem lett egész életükre szóló házasság a kapcsolatból, de az biztos, TV + Sztárok--Különleges fotók kerültek elő Diana hercegnőről és fiairólhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-igy-nezett-ki-gyerekkent-harry-es-vilmos.htmlLassan elérkezik Diana halálának 20. évfordulója, melyre különleges fotókkal és mély interjúval készülnek a fiai. TV + SztárokOrigoErzsébet királynő imádja a sorozatokat: még késni is képes a kedvence miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170724-erzsebet-kiralyno-imadja-a-sorozatokat.htmlErzsébet királynő szigorú, ha másokról van szó, ám ő képes késni is hivatalos programjairól, ha egy sorozatról van szó. A királynő ugyanis nem hagyja ki a kedvencét: Eastendersért még egy vacsorát is elhalasztott. TV + Sztárok--Harry herceg cipőjében jár Charlotte hercegnő - cuki fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-harry-herceg-cipojeben-jar-charlotte-hercegno.htmlKatalin hercegné robbantotta a cukiságbombát, és ma már az egész internet imádja, amit tett. Nézzétek meg, hogyan utánozza Charlotte hercegnő imádott bácsikáját. TV + Sztárok--Ismét Kórházba került Som Lajos, a Piramisbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170724-ismet-korhazba-kerult-som-lajos.htmlKórházba került Som Lajos. A zenész arra ébredt, hogy nem működik a jobb lába. Kezdtben nem akar orvoshoz menni, de kórház lett a vége. TV + Sztárok--Drog: Két évet is kaphat Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20170724-hujber-ferenc-fuvel-bukott-meg.htmlHujber Ferenc különös posztot rakott ki a közösségi oldalára. Állítása szerint fél gramm fűvel bukott meg, egy éjszakai házkutatás alatt. Ezt nem, de a díszdobozt, amiben a fű volt, nagyon sajnálja. Az ügynek még nincs vége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.