Írd be, mit keresel:

Koktélok a nyár utolsó napjaira – csajoknak, pasiknak, diétázóknak

Alig pár hét, és vége a nyárnak. De ami jó hír, hogy egy ideig még számíthatunk pár balzsamos nyári éjszakára, amikor családi vagy épp baráti körben beszélgethetünk a csillagos ég alatt, és jókat ehetünk és persze ihatunk. Mojzes Nóra, társoldalunk, a Vous.hu szerzőjének koktélajánlója.

Cookta - 2017.08.17.
Koktélok a nyár utolsó napjaira – csajoknak, pasiknak, diétázóknak

Érdemes tehát kihasználni az időt, és addig keverni a koktélokat ezekhez az estékhez, amíg még tehetjük. Ha most elgondolkodtatok, hogy a napokban össze is ülnétek az egyik este a csajokkal vagy a családdal, mutatjuk, kinek milyen koktélt ajánlanánk.

Forrás:
Molnár Anikó

Először is jöjjön egy személyes kedvenc, a Think Pink!, ami tényleg mindenkit levesz a lábáról. Habár első ránézésre inkább csajos nedűnek tűnik, a baráti kör férfi tagjai is nagyon szívesen fogyasztják. Már ha elkészítem nekik, ugyanis a primosteni Bau báron kívül még soha sehol nem futottam bele ebbe az itókába. Most úgy döntöttem, elárulom nektek ezt a szupertitkos receptet. Vigyázat, egy pohárnál nem fogtok tudni megállni, de ami szintén jó benne, hogy a virgin változata is isteni!

A Think Pink! és még további koktélok receptje itt >>

Forrás:
Molnár Anikó

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.