Az instant ételeket nem nagyon szeretjük, de azért van néhány készen kapható, gyakorlatilag percek alatt komplett fogássá alakítható alapanyag, aminek nem tudunk ellenállni: ilyen a tortellini is, aminek a házi változatának biztos nem állnánk neki.
A tortellinit – ahogy a legtöbb olasz tésztafélét – általában magában, szósszal összeforgatva fogyasztja mindenki, pedig kiadósabb és melengetőbb, ízletesebb levesnek elkészítve. Igazi villámfogás, ha van maradék, már kiürült húslevesünk, de egy gyors zöldséglevest is könnyedén tartalmas egytálétellé varázsolhatunk vele.
A hűvösebb, őszi napokon pedig kimondottan jólesik egy tál forró leves, amit a hűtő vagy a fagyasztó kínálata szerint tetszőlegesen variálhatunk.
Mi most egy gombás-paradicsomos változatot hoztunk mediterrán ízvilággal, de készülhet
A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!